Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aki érintett ebben miért tartotok az análtól?
Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta azt soha. De én rá akarom venni. Viszont nem értem, hogy mi benne a rossz. Bízunk egymásban azzal nincs gond. Szóval nem értem miért nem engedi. Hogy vehetném rá mégis?2015. dec. 16. 17:17
21/29 A kérdező kommentje:
Természetesen tisztelet a kivételnek...nehogy már az is magára vegye aki nem támadott le.
2015. dec. 16. 22:24
22/29 anonim válasza:
Azért majd ne nagyon hajolgass zuhanyzás közben!
23/29 A kérdező kommentje:
Nyugodtan hajolgatok. A barátnőm nem olyan hogy ilyenért beledugná a szappant a seggembe. Te viszont biztos örülnél neki...jahogy nincs senki aki berakná neked? Nem csodálom...az ilyen hisztis krvákat mindenki elkerüli
2015. dec. 16. 22:36
24/29 anonim válasza:
Szerintem már összegyűltünk páran, nem a barátnődtől kell tartanod. :D
25/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok
2015. dec. 16. 22:53
26/29 anonim válasza:
Ugye milyen jó, mikor leszarják mit akarsz és nyomasztanak tovább ugyanazzal a szarral? :D
27/29 A kérdező kommentje:
Gondolkodás módhoz is gratulálok...Én erőszakos fszfjként mondom a nőmnek, hogy seggbe akarlak bs.zni te krv.a...de végülis majdnem. Lezárom a témát látom normális nők nem látogatják ezt az oldalt. Vagyis nők nem látogatják így csak a tizenéves csitrik viselkednek
2015. dec. 16. 23:16
28/29 A kérdező kommentje:
Én Nem erőszakos..... A nem szó kimaradt
2015. dec. 16. 23:17
29/29 anonim válasza:
Nézd tény hogy elharapódzott a hangulat de ebben te is hibás vagy. Azt hiszem te írtad hogy minden lyuk egyforma. Ha így lenne nem kéne olyan sok előkészület az anális szexhez. Emellett tény hogy az ember száját se erre találták ki ám az kevésbé veszélyes sőt a sperma egészséges. Számos egészségügyi gond származhat az anális szex rendszeres alkalmazásából emellett én azért sem csinálnám mert undorítónak tartom hogy a végbélbe bármit akár szexuális játékot akár a péniszt bedugjuk. Ettől még tény hogy sokan csinálják és élvezik. Ám ugyanúgy nem lehet elítélni azt aki szereti és azt aki nem. Azonban ha valaki nem szereti szerintem hagyd békén mert akárhogy kérdezed ez szerintem zavaró ha újra és újra előkerül és nem azért mert magáról az análról van szó hanem mert így is erőltetés szerintem hiába csak finoman kérdezi az ember bármiről legyen is szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!