Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, aki érintett ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, aki érintett ebben miért tartotok az análtól?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta azt soha. De én rá akarom venni. Viszont nem értem, hogy mi benne a rossz. Bízunk egymásban azzal nincs gond. Szóval nem értem miért nem engedi. Hogy vehetném rá mégis?
2015. dec. 16. 17:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés, hogy miért nem tartod tiszteletben a döntését.
2015. dec. 16. 17:19
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard rávenni, ha ő nem szeretné. Gondolj bele, ha ő kérne tőled olyat, ami nálad kizárva..
2015. dec. 16. 17:22
 3/29 anonim ***** válasza:
80%

- félek, hogy fájni fog

- félek, hogy vmilyen bajom lesz tőle (pl. aranyér, inkontinencia)

- félek, hogy kakis lesz a barátom farka

- félek a beöntéstől

Csak akkor gondolkoznék el azon, hogy belemegyek, ha először én dughatom meg a fiú popsiját egy kb. akkora vibrivel, mint amekkora az ő farka.

2015. dec. 16. 17:27
 4/29 anonim ***** válasza:
Te miért tartsz tőle?
2015. dec. 16. 17:38
 5/29 anonim ***** válasza:
91%

Ha bele akarsz ebbe gondolni, meg tényleg szeretnéd átérezni a dolgot a barátnőd szemszögéből, akkor szerintem érdemes lenne egy őszinte választ adnod arra a kérdésre, hogy te hogyan reagálnál rá, mit mondanál rá, ha a barátnőd vágyna arra, hogy egy felcsatolható pénisszel análisan közösüljön veled, vagy simán csak egy olyan hosszú és vastag dildóval kényeztessen téged análisan, mint a te péniszed.

Benne lennél simán, vagy lennének esetleg fenntartásaid? Ha netalán nem igazán vágynál rá, téged mivel tudna rávenni, rábeszélni erre?

2015. dec. 16. 17:45
 6/29 anonim ***** válasza:
68%

az ilyen srácoknak szivesen feldugnék egy seprünyelet, hogy egy picit is érezhessék azt hogy mit várnak el a nőktől...

A fenék nem szexuális célra lett kitalálva

2015. dec. 16. 17:45
 7/29 anonim ***** válasza:
72%
Előtte valami jó vastagot felnyomok a végbeledbe. Aztán ha utána még nyomasztanád a nődet, az már a ti dolgotok.
2015. dec. 16. 17:56
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például aranyerem van, így számomra az análszex egyenlő azzal, hogy utána hetekig járhatok proktológiára. Köszi, de én inkább kihagyom... szerencsére a párom beéri a puncimmal is. :)
2015. dec. 16. 18:10
 9/29 anonim ***** válasza:
85%

Bezzeg, most a kérdező lapít, mint sz.@r a fűben. :D

Az akaratodat ne erőltesd rá a barátnődre. Próbáld ki te, aztán majd megérted hogy miért nem akarja.

2015. dec. 16. 18:29
 10/29 A kérdező kommentje:
Jólvan nem kell így leharapni a fejem. Tiszteletben tartom hogy nem akarja nem tudom miből gondoljátok hogy nem. Nem kéne seprűnyelet dugdosni a seggembe ha ilyet kérdezek. Egyébként hatalmas hülyeség szerintem hogy nekem milyen érzés lenne. Azért mert nekem is van segglukam még nem kell hasonlítgatni. Tényleg nem értem miért harapnak ennyire ha szóba jön. Egyel lejjebb is van egy luk amit néha jól megtépáznak. Nem lehet különb feljebb se. Sőt van olyan aki imádja ha oda rakják be neki. Most kábé úgy érzem vérig sértettem mindenkit ezzel a kérdéssel. Lányok törődjetek bele, hogy a fiúk legszívesebben mindenhová bedugnák ahová csak lehetne....sőt némeik csaj örülhetne neki hogy be akarják dugni....
2015. dec. 16. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!