Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, aki érintett ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, aki érintett ebben miért tartotok az análtól?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta azt soha. De én rá akarom venni. Viszont nem értem, hogy mi benne a rossz. Bízunk egymásban azzal nincs gond. Szóval nem értem miért nem engedi. Hogy vehetném rá mégis?
2015. dec. 16. 17:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"a fiúk legszívesebben mindenhová bedugnák ahová csak lehetne...."

A magad nevében beszélj! Ez esetben miért nem dugdosod férfiak fenekébe a farkad? Oda is lehet, sokan megengedik, sőt, még élvezik is!

(Egyébként a férfinál legalább van olyan, ami miatt élvezi az anális szexet: a prosztata. A nőnél ilyen nincs. Nekik a hüvelyükben vannak élvezetet okozó idegek, így az anális szex esetükben ritkán nyújt élvezetet.)

2015. dec. 16. 20:15
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te tisztában vagy azzal, hogy a hüvely nedvesedik, a végbélnyílás viszont nem? Miért is? Az egyik pont azért tud síkossá válni, hogy könnyedén be tudd tenni a farkad. A másik meg azért zár jól és azért nem segít nedvvel, mert oda nem való a farkad. És teljesen jogos a hasonlítgatás. Ugyanazt a funkciót látja el a te segged luka is, mint egy nőé.

Ritkán írok le ilyet, de elég sötét vagy.

2015. dec. 16. 20:40
 13/29 A kérdező kommentje:
Szarok rá....ilyen modorral megérdemelnéd, hogy jól seggbe rakjanak....hihetetlen, hogy ennyire ki vagytok akadva ennyitől
2015. dec. 16. 21:01
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ne értenéd mi a gond ezzel. Az a lyuk nem arra való és a megnyílvánulásaid alapján nem mondhatnám hogy tiszteled a nőket. Ha olyan lány kell akinek mindenhova lehet keress olyat és szegényt hagyd békén. Ha ő kell fogadd el hogy nincs anál.
2015. dec. 16. 21:18
 15/29 anonim ***** válasza:
24%

Én sem értem mit kell itt ennyit pattogni meg ráugrani a kérdezőre. Meg ez a tipikus idióta hozzáállás hogy jaj képzeld el ha ő akarna valamit a te fenekedbe dugni. Hat mivel a ferfiaknak ott a prosztatajuk ezert szep lassan, sikositva, lehet hogy élvezné is. Ez a legrosszabb duma hogy "az a lyuk nem arra van". Mert a szád orális szexre van egyébként? Vagy ha már itt tartunk az ujjad sem ujjazásra van, anatómiailag csak a pénisz meg a hüvely illik össze, mégsem csak ezt használjuk.

A sok nő aki meg ennyire ellene van adhatna neki egy esélyt ha olyan a pasija hogy nyugodtan, lassan, odafigyelve csinálja. Valószínű élvezné. Nem véletlenül élvezi rengeteg nő

2015. dec. 16. 21:30
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Azt te érdemelnéd meg, hogy jól seggberakjon valaki. De persze csak miután közölted, hogy neked ez nem jön be.
2015. dec. 16. 21:31
 17/29 A kérdező kommentje:
Én csak azokat a nőket tisztelem köztük a barátnőm mindennél jobban, akik nem így viselkednek, ha például ez a téma....őt nem zaklatom ezzel. Néha megkérdezem, hogy mi lenne ha, de ő azt mondja nem szeretné, és nem azt vágja a fejemhez, hogy előbb dugjak magamba valamit aztán pofázzak neki. Ott hagynám a pcsába ha ilyen lenne....Szóval elhiszem hogy ez érzékeny téma, de akkor is felidegesít ez a kibszott nagy általánosítás
2015. dec. 16. 22:15
 18/29 anonim ***** válasza:
67%
Akkor én most tiszteletben tartom, hogy nem akarsz seprűnyelet a seggedbe, de azért feldugom mégis. Hisz az csak egy lyuk, pont azért van. Még lenne pofád nem örülni neki?
2015. dec. 16. 22:15
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

Te mondtad, hogy nem érted, hogy miért nem akarja.

Ha megpróbálnál feldugni magadnak valamit, akkor lehet, hogy közelebb járnál a megoldáshoz, ráadásul te nagyobb eséllyel élveznéd, mint egy nő, mert van prosztatád.

Nem vagyok sem felháborodva a kérdéseden, sem pedig nő, de szerintem teljesen jogos, hogy sokan azt válaszolták ,hogy ha nem érted, próbáld ki először magadon.

2015. dec. 16. 22:20
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként hatalmas hülyeség szerintem hogy nekem milyen érzés lenne. Azért mert nekem is van segglukam még nem kell hasonlítgatni. ..."

Megkérdezhetem, hogy milyen ésszerű magyarázatot tudnál adni arra a kérdésre, hogy neked mégis mitől lenne más érzés, mint egy nőnek, leszámítva azt az - ilyen szempontból előnynek minősülő tényt, hogy neked van prosztatád?

"Egyel lejjebb is van egy luk amit néha jól megtépáznak. Nem lehet különb feljebb se."

Ha így gondolod, az biológiai, anatómiai ismeretek hiányáról tanúskodik. Ha van kedved ezt pótolni, akkor érdemes lenne többek között a külső és belső végbél záróizom gyűrű felépítéséről és működéséről olvasnod, és arról, hogy a proktológusok tapasztalatai szerint milyen rövid- és hosszútávú egészségügyi kockázata, káros következménye lehet az anális szexnek, vagyis milyen ezzel összefüggő panaszokkal fordulnak hozzájuk leggyakrabban homoszexuális és heteroszexuális páciensek egyaránt.

Ha úgy véled, hogy hülyeség hasonlítgatni, - mármint férfi-női viszonylatban, - aztán meg kijelented, hogy kvázi lyuk-lyuk, "nem lehet különb feljebb se", akkor azt azért szerintem érdemes lenne logikusan végiggondolnod (még ha hüvelyből nincs is sajátod), hogy fizikai érzetre vajon egy férfi és egy női végbélbe történő behatolás között, vagy a hüvelybe és a végbélbe való behatolás között vagy nagyobb különbség.

Szerintem önmagában azzal, hogy ezt a kérdést feltetted, semmi gond, azzal viszont, ha olyasmire akarod rávenni a barátnődet, amivel neki bármifajta ellenérzése van, esetleg kifejezetten taszítja, vagy akár a fájdalom és az egészségügyi kockázatok, akár bármi más miatt nem nyitott rá, az nincsen rendben - de ezt majd ti úgyis lejátsszátok a barátnőddel.

Én 5. hozzászólóként minden indulat vagy rosszindulat nélkül tanácsoltam, illetve kérdeztem valamit, amire végül nem válaszoltál. Tényleg csak annyi volt a célom, hogy ha VALÓBAN meg akarod érteni, hogy milyen okok miatt utasíthatja el valaki, amit te szeretnél, próbáld meg egyszer őszintén beleképzelni saját magadat ebbe a helyzetbe - már ha hajlandó és képes vagy rá.

De feltételezem, hogy a kérdésedet már a barátnődnek is feltetted, és valószínűleg válaszolt is rá.

2015. dec. 16. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!