Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok, ha a pasitok előállna azzal, hogy meg akarja kötözni a melleiteket?
3
ez azt jelenti, hogy ha a pasid rákérdezne egy ilyenre mondjuk 3-4 hónap együttlét után, akkor szakítanál vele?
vagy te meglátod a pasikon a vágyaikat? mert csak megsúgom neked, senkinek nincs a homlokára írva, mi a "titkos" vágya szexben, szóval valószínűleg nem tudnád előre amikor összejössz vele
és egyébként az előttem szólónak szerintem is igaza van, ha szerinted ez annyira ritka vagy meglepő fantázia egy férfinál, akkor neked egy teljesen őszinte kapcsolatod sem volt még.. legtöbb pasinak van valami fura fantáziája, haverokkal elég sokat beszéltünk már ilyenekről, csak legtöbben vagy nem találnak oylan nőt aki benne lenne, vagy nagyon sokan el sem mondják a barátnőjüknek, pont az ilyen csajok miatt mint te, akik ahelyett hogy megbeszélik a dolgokat, egyből elutasítóak.. belemenni nem kötelező semmibe, de megbeszléni nem tudom miért ne szabadna..
ma 15:07
mi van? ezt légyszi bővebben mert nem nagyon értem
"nem tetszik abbahagyjuk"
nálam ez alapvető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!