Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es nők! Hogyan reagálnátok, ha egy 20 körüli fiú bevallaná nektek, hogy rátok szokott gondolni masztizáskor?
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 13:25
1/10 anonim válasza:
Én majd felrobbannák az idegtol. Meg tudnám olni!
2/10 anonim válasza:
Persze,majd elé állsz és elmondod neki,hogy rá gondolsz miközben vered!
Csináld meg inkább a házit!
3/10 aperitif válasza:
Elmesélném neki, hogy mennyivel nagyobb élmény korban hozzá illő lányokkal dugni, mint 20 évvel idősebb nőkre recskázni.
5/10 anonim válasza:
Kinevetném :) Csak a kisfiúk maszturbálnak...
N
6/10 anonim válasza:
Nem válaszolok privát üzenetekre, de erre igen, de csak itt:
Angelo Provolone
Az üzenet szövege: te nem szoktál masztizni ? akkor te is kislány vagy ?
Én nem szoktam maszturbálni. :) Tinikoromban már felfedeztem a testemet, azóta van egy FÉRFI az életemben, aki kielégít. ;)
7/10 anonim válasza:
Utolsó: És akinek nincsen éppen párja, partnere az inkább élvezzen az ágyába esténként alvás közben? Mert tudod a férfiak így működnek, ha nem intézik el maguknak. De gondolom nem tudsz sok mindent rólunk, csak írod a hülyeségeidet. :D
8/10 vorarlberna válasza:
A nagymamám egyszer azt mondta, hogy megint talált valami újat ami feldobja az egyedül töltött napjait...
9/10 anonim válasza:
minek beszélgetnék ilyen témáról egy 20 év körüli sráccal? ha csak úgy odaállsz elé és bejelented, akkor maximum azelőtt aratsz sikert, akit meglep, hogy tetszik még valakinek. amúgy nevetséges.
10/10 anonim válasza:
Azt mondanám neki, hogy kedves egészségére! Örülnék, hogy megnyugszik benne, ha rám gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!