Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatnál mennyi idő után "esedékes"? 23L
Figyelt kérdés
Tudom, érzi ezt az ember. Mi 3 éve ismerjük egymást, és több, mint 2 éve vágyom rá, főleg nem szexuális értelemben, na de úgy is ugyebár. Viszont nem szeretnék sietni?
3 hónapra gondoltam. Optimális?
2015. dec. 14. 20:56
1/13 A kérdező kommentje:
Nemrég jöttünk össze, az lemaradt.
2015. dec. 14. 20:57
2/13 anonim válasza:
23 evesen?? Hat te tudod. En mondjuk 4-5 randiig
3/13 anonim válasza:
2 éve ismertem páromat, 3 hónapot vártunk :)
4/13 anonim válasza:
Ennyi idősen szerintem nem pálya Ennyi időt elpazarolni, de te tudod.
5/13 anonim válasza:
Azért várnál 3 hónapot mert így illik vagy úgy érzed,hogy a párod még nem akarja?
Általában a férfi vár a nőre,de persze ez nincs kőbe vésve.:)
6/13 anonim válasza:
Amikor már vágytok rá mindketten, és úgy érzitek, hogy oké, na, akkor esedékes. Hogy ez 2 hét, 2 hónap, vagy 2 év, az rajtatok múlik.
7/13 anonim válasza:
16 évesen 8 hónapot vártunk, 19 évesen már csak 2 hetet. 23 évesen 3 napot. Aztán 24 éves koromban megint 2 hetet. Nem nagyon van ez időhöz kötve. Na meg mitől lesz "komoly" a kapcsolat? Attól hogy vársz vele három hónapot? Dehogy. Ha úgy érzed, hogy itt az ideje és a partner megfelelő rá, jól érzitek magatokat egymással, akkor hajrá. Ha szerelem is van, az meg pláne jó. De volt olyan kapcsolatom is, hogy eleinte nem volt szerelem, csak szimpátia és közös vonzalom, a szerelem csak hónapok után alakult ki, de akkor annál erősebben. Szóval relatív, hogy mitől lesz "komoly" egy kapcsolat.
8/13 anonim válasza:
Mi első találkozásunkon csókolóztunk, a másodikon lefeküdtünk. Ha már taktikázni, alakoskodni kell, az rossz kezdet.
9/13 anonim válasza:
Kérdező te klinikai eset vagy ...
10/13 anonim válasza:
én nem várnék tuti
ha nem akar a csaj keressem másik palimadarat
nincs itt kőbe vésve hogy váni kell
ha akarjátok akkor csinálni kell nem pedig beszélni róla meg kérdezgetni
ne mi döntsük már el ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!