Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az a (belső) tulajdonság,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a (belső) tulajdonság, ami kizáró ok egy kapcsolatnál (meleg kapcsolat)?

Figyelt kérdés
Egy-két belső tulajdonság, esetleg szokás (pl dohányzás), ami ha jellemzi az illetőt, biztos nem jönnél vele össze.

2015. nov. 16. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hááát.....ha csak a sexre tud gondolni, önfejű, nem szereti ha hozzábújnak/nem szeret másoghozbújni, nem szereti ölelgetni, puszilgatni, szeretgetni a párját, ha dohányzik akkor csak akkor nem jönnék vele együtt ha nagyon erősen dohányozna (akkor is csak akkor ha minden más megegyezik)
2015. nov. 16. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Cigi, önteltség, előítéletesség, mások lenézése, irányítani akarás, oktalan féltékenység, ha megakar változtatni, mert neki vagy a barátainak nem tetszik ez vagy az rajtam(pl haj, stílus...)

19/f

2015. nov. 16. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó kemény volt:) És jogos. Én csak szexhavert keresek régen, de abban is idegesítene pl a cigi.
2015. nov. 16. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a divatnak hódol... nekem ez azt jelzi hogy nem tudja magától kitalálni mi a jó neki, és azt csinálja amit megmondanak "fentről". De ez még jóvátehető ha kedves és okos.

Ha a foci, a celebek és a popzene a mindene és semmi másról nem tud egy értelmes mondatot kinyögni.

Hát ne szeresse a pisi meg mindenféle ilyen undormányszexeket vagy vérrel és fájdalommal kapcsolatos kínzásszexeket.

2015. nov. 19. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
elozoek + onzo, bunko, felrelepos, ketszinu, rendkivul es oktalanul sertodekeny ha nem tudja elismerni a hibait, ha masok alazasa okoz neki oromet, ha allandoan veszekedni akar es keresi a konfliktusokat, ha megbizhatatlan lop, csal vagy allandoan es egyfolytaban hazudozik, ha keptelen szeretni es szeretve lenni
2015. nov. 24. 14:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Én szeretem ha egy fiú inkább szerény, nem hivalkodó. Kizáró ok ezek ellentettje. A bunkó, intoleráns, buta (de nem lexikális tudásra gondolok), divatmániás, nagyképű, sértődékeny, pesszimista, túl magabiztos és dohányos (drogos) fiúk nem tetszenek.

2015. nov. 30. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a sex a mindene, buta, intoleráns, alkoholfüggő, egoista, irányítás mániás.

19/Feminin/P

2016. márc. 18. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz egy-kettőt kiemelni, mert általában egy összkép alapján alakul ki a véleményem valakiről.

De mondjuk, ha nagyon szélsőségesen különbözik tőlem, és nem is hajlandó elfogadni, vagy nem képes megérteni. Nagyjából ahogy már írták előttem: pl.: ha meg akar változtatni.

Vagy, ha szimplán nem vagyunk egy hullámhosszon, nincs meg a kémia.

Dohányzás meg ilyesmi nem zavar.

2016. márc. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!