Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a (belső) tulajdonság, ami kizáró ok egy kapcsolatnál (meleg kapcsolat)?
Cigi, önteltség, előítéletesség, mások lenézése, irányítani akarás, oktalan féltékenység, ha megakar változtatni, mert neki vagy a barátainak nem tetszik ez vagy az rajtam(pl haj, stílus...)
19/f
Ha a divatnak hódol... nekem ez azt jelzi hogy nem tudja magától kitalálni mi a jó neki, és azt csinálja amit megmondanak "fentről". De ez még jóvátehető ha kedves és okos.
Ha a foci, a celebek és a popzene a mindene és semmi másról nem tud egy értelmes mondatot kinyögni.
Hát ne szeresse a pisi meg mindenféle ilyen undormányszexeket vagy vérrel és fájdalommal kapcsolatos kínzásszexeket.
Köszönöm a válaszokat. :)
Én szeretem ha egy fiú inkább szerény, nem hivalkodó. Kizáró ok ezek ellentettje. A bunkó, intoleráns, buta (de nem lexikális tudásra gondolok), divatmániás, nagyképű, sértődékeny, pesszimista, túl magabiztos és dohányos (drogos) fiúk nem tetszenek.
Ha a sex a mindene, buta, intoleráns, alkoholfüggő, egoista, irányítás mániás.
19/Feminin/P
Nehéz egy-kettőt kiemelni, mert általában egy összkép alapján alakul ki a véleményem valakiről.
De mondjuk, ha nagyon szélsőségesen különbözik tőlem, és nem is hajlandó elfogadni, vagy nem képes megérteni. Nagyjából ahogy már írták előttem: pl.: ha meg akar változtatni.
Vagy, ha szimplán nem vagyunk egy hullámhosszon, nincs meg a kémia.
Dohányzás meg ilyesmi nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!