A magyar ember mire fel várja el, hogy olcsón kitűnő állapotú terméket kapjon?
Ha egy dologban hazudik az eladó, rögtön az elején, minden másban is fog, hiszen megbízhatatlan. Tegnap kértem 3 barackot piacon kettő rohadt volt a zacskóban, amit nem láttam, amikor belerakta, mer hátra ment. Aztán neki állt feljebb, miért vagyok válogatós. Ha nem 400 kilóra, hanem 200, nem zavar, hogy 1/3a ehetetlen de 400 ért adjon ehetőt.
Szóval kértem tőle ehetőt is. És mondtam, hogy ebből még alkudok, mert rohadtak között volt. Nem tetszett neki. Ott is hagytam köszönés után és el is kiabáltam magam, hogy rohadt árut akartak itt rám sózni, ki hajlandó ehető barackot árulni.
Szóval ha egy dologban hazudik az eladó, akkor nem fogok megbízni benne és másnak is jó ezt tudni,mert nem egy embert akar majd átverni.
Jajjbakkeereeees?
O ilyen. Te meg nem. Massal se egyezik minden tulajdonsagod
Amugy azt latom, hogy egy morgos 18 eves fiucska lehetsz, aki mindig megnindja a tutit az emberekrol szerinte.majd kinovod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!