Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben az esedékes időpontnál csak egy nappal később tudom elkezdeni szedni a következő levél fogamzásgátlót, másnap a kimaradt adagot (csütörtökit) is pótolnom kell?
DALIA fogamzásgátlóról van szó, sajnos nem jutottam hozzá időben. Ma lett volna esedékes az első tabletta. Holnap ezt az adagot is pótolni kell, vagy egyszerűen péntektől kell elkezdeni szedni?
A betegtájékoztatóban ez szerepel:
Mielőbb vegye be a kimaradt tablettát (még abban az esetben is, ha a késedelem hosszúsága miatt valójában 2 tabletta bevétele szükséges)
Előre is köszönöm a választ!
"Nogyogyaszom azt mondta ugy potoljam hogy reggel este szedjrm 3 napig igy potoltam az elmaradt tablettakat + egy het ovszer"
Én ilyen esetben is simán később kezdtem csak, VAGY nem 24, hanem az első pár napon 18-20 órákat hagytam két tabletta között, így néhány nap alatt be lehet hozni 1-1 elmaradt napot.
mondjuk én sokat hazardíroztam, kevesebb/több szünetet tartottam, nem tartottam szünetet... mindig a programomtól függött a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!