Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mensesem után 1 nappal együtt voltunk a barátommal de sajnos az óvszer elszakadt. :S másnap elmentem nőgyógyászhoz és Rigesoft esemény utánit kaptam, amit másnap sikerült kiváltanom. Lehet baj?
(még bőven benne voltam a 48 órában) szerintetek lehet baj? nagyon félek, és rosszul érzem magam, pedig tudom hogy nem a mi hibánk h kiszakadt az óvszer.:( ráadásul hnap érettségizek,és nagyon nagyon ideges vagyok. az esemény utáni tab. bevétele után mennyi idő után kell megjönnie?
köszönöm a válaszotokat előre is! (és kérlek titeket h ne oltogassatok, csak adjatok tanácsot, véleményt.)
Nem lesz semmi baj.Én is ezt a tabit váltottam ki és én se lettem terhes..pedig én termékeny időszakomban voltam.Na parázz! :)
18/L
utolsó vagyok..
ha elolvastad a betegtájékoztatót azon is rajta van amúgy,hogy elvileg nem befolyásolja a menstruáció időpontját,normálisan megjön.Nekem 1 héttel előbb jött,mondanom se kell,soha az életben nem örültem így a csajosnapoknak. :D
TERHES VAGYOK es a ciklus 5. napjan voltunk egyutt ugy hogy bennem ment el. Masnap pedig ereztem a peteeressel jaro fajdalmat a bal petefeszkemben.
Aki azt mondja, nem lehet menzesz elmulasa napjan, annak utolso napjan, kozben, vagy utana 1-2 nappal teherbe esni, az hazudik.
Hogy vette volna be,ha odaírta,hogy terhes? :)
Nekem csak az a kérdésem lenne,hogy megtartod,ha már így alakult a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!