Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A mensesem után 1 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mensesem után 1 nappal együtt voltunk a barátommal de sajnos az óvszer elszakadt. :S másnap elmentem nőgyógyászhoz és Rigesoft esemény utánit kaptam, amit másnap sikerült kiváltanom. Lehet baj?

Figyelt kérdés

(még bőven benne voltam a 48 órában) szerintetek lehet baj? nagyon félek, és rosszul érzem magam, pedig tudom hogy nem a mi hibánk h kiszakadt az óvszer.:( ráadásul hnap érettségizek,és nagyon nagyon ideges vagyok. az esemény utáni tab. bevétele után mennyi idő után kell megjönnie?

köszönöm a válaszotokat előre is! (és kérlek titeket h ne oltogassatok, csak adjatok tanácsot, véleményt.)

2010. okt. 20. 18:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

és az esemény utánitól kialakulhat fájdalmas csomó a mellben? a neten azt olvastam h a nagy hormonváltozás miatt lehetségesek ilyen csomók. ez igaz? vagy baj van??

mind2 mellemben fájdalmas csomók vannak...:(most már tényleg nagyon félek..:'(:'(:'(

2010. okt. 29. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!