Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen friss kapcsolatnál nem tudom, hogy normálisak-e ezek a dolgok?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és elég keveset tudunk találkozni (kb heti 2- max3 alkalom), és az utóbbi egy hónapban kb heti egyszer szexelunk még akkor is, ha többet találkozunk. Azt mondja, kíván, de van, hogy nincs kedve, vagy fáradt. Eddig nem tapasztaltam ilyet, sokáig magamat okoltam, de próbálom megérteni. Tanácstalan vagyok. 23L2015. dec. 2. 14:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez gáz. Ilyen korban napi 2-3 sem sok.
2/4 anonim válasza:
Ez még egy 20 éves kapcsolatban sem normális.
3/4 anonim válasza:
En nem vagyok túl nagyetvagyu szexuális terén, de az első heten napi 3-4 utána napi legalább egy. A heti egy olyan egy másfél ev utan szokott lenni, szóval nem akarlak elkeseriteni, de ez meg csökkenni fog szerintem nála is.
4/4 anonim válasza:
Amit írsz az az álmos könyv szerint sem jó jel. Persze vannak kivételek, mert ha valaki mondjuk 2 műszakban vagont rakod akkor lehet hogy utána élni sincs kedve, ah ez a helyzet akkor normális.
Ha pedig nem, akkor valami nem stimmel. Ne okold magad, beszéljétek meg. Ha kiderül, hogy te vagy az oka változtass.
Hú de sok lett itt a "ha" Bocsánat érte!
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!