Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg csak a kezdők közt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a kezdők közt vannak normálisak?

Figyelt kérdés

Meleg és bi fiúkkal próbálok ismerkedni, de sajnos nagyon fura emberekbe akadok. Csak én szenvedek ezzel? Ha van normális akkor kezdő vagy vidéki. A kezdőkkel semmi bajom, csak annyi, hogy mind meggondolja magát. :(

Csak az érdekel, hogy másoknak mi a tapasztalata? Esetleg melyik oldalt ajánlanátok?

#homoszexualitás #társkereső módszer
2015. jún. 27. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ismerősöm is meleg kapcsolatokat keres és a java részt csak ilyen "yolo" melegeket talál. Mintha csak divatból űznék a tevékenységet. Van aki csak szexet akar és utána eltűnik.
2015. jún. 27. 09:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is szexet akarok, de normális emberrel, aki nem naponta új és új partnert keres. Csak a normálisak végül betojnak:(
2015. jún. 27. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális az legfeljebb egy valószínűségi eloszlás lehet. Emberre értelmetlen használni. Bocs az offért, de iszonyat, hogy szinte senki sem ismeri a jelentését, de mégis az egyik leggyakrabban használt szó jelzős szerkezetekben...
2015. jún. 27. 11:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Kár, hogy hasznos válasz nem érkezik
2015. jún. 27. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A normális, mint melléknév, létezik. Az egy dolog, hogy a matematikában is használják. Attól mert, tört számok léteznek a matematikában, előfordulhat tört szárnyú madár is. Rengetegen használják és rajtad kívül mindenki érti a jelentését.
2015. jún. 27. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen benne lennék ebben,még nem voltam együtt fiúval,de nagyon szeretnék már.Nekem írhatsz!
2015. jún. 27. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, mert a köznyelv ellopta, ugyanúgy, mint az "átlagos"-t.

Mi a szhar az az "átlagos ember"? Nem tagadom, hogy létezik a melléknév a matematikán kívül, csak sajnálom. Mert értelmetlen.

Amúgy hogy a kérdésre is reagáljak.. Talán olyasmi emberekre gondolsz, amilyen te is vagy, illetve szeretnél lenni. Hát itt választ senki nem fog tudni neked adni, mert nem ismerünk. Bármilyen meleg társkeresőre, pl randi.gay.hu kiírsz egy kimerítő önjellemzést, ami alapján ha valaki magára ismer, a veled történő kapcsolatfelvételre buzdítod. És vársz. Az viszont tuti, hogy hozzád hasonlók, vagy példaképek vannak a járatosabb szinténzenészek között is.

2015. jún. 27. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

én sem találok :(

írj privit próbáljuk meg :)

2015. jún. 27. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha csak a szex kell, akkor miért csodálkozol, hogy nincs köztük normális?

"Normálisak" párkapcsolatban élnek, vagy társat keresnek.

2015. jún. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!