Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek, hogy lefeküdtem a húgával?

Figyelt kérdés

27 F vagyok

Összevesztem pár napja a barátnőmmel.Tegnap este átmentem hozzá,hogy bocsánatot kérjek tőle,viszont nemvolt otthon csak a 19 éves húga.Behívott,beszélgettünk,iszogattunk és megtörtént.

Zsani reggel rám írt,hogy nem igazán kellene említeni a nővérének a dolgot.Viszont eléggé lelkiismeret furdalásom van,de lehet,hogy csak másnaposság.

Megmondjam szerintetek neki?

2015. dec. 14. 12:52
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Fel is csináltad a hugit!??!? NEEEE!!! :D

Miért nem védekeztetek?

2016. jan. 7. 14:47
 42/50 Bobby11 ***** válasza:

Ez az igazi szopóka, barátom.

Egyébként meg nővel csak gumival szabad dugni. Kivéve, ha már megtaláltad életed párját. A többiben nem szabad megbízni, a véletlenekben meg pláne nem.

2016. jan. 7. 14:51
 43/50 A kérdező kommentje:
Mostmár én is bánom.Szerintem holnap szint vallok a barátnőmnek és a családjának is.Ha tényleg tőlem van akkor számíthat rám a zsani.
2016. jan. 7. 14:52
 44/50 anonim ***** válasza:
29%

Na várjál már!

Zsani meg is akarja tartani a gyereket???

Ha nem lakik szülőkkel akkor nem lehet, hogy csöndben intézitek az abortuszt, de akár azt is mondhatja, hogy becsúszott, de nem kell téged megneveznie.

Egy felelőtlen szexuális kapcsolatra a szülők sosem lesznek büszkék, de ha még mellé az is kiderül, hogy veled, abból csúnya családi botrány lesz. Szülők persze tuti téged fognak hibáztatni, de hogy a két lány kapcsolata, ha nem is egy életre, de most jó időre akár évekre is megy a levesbe az biztos. Ezt talán próbáld megértetni vele, és ha ő ráadásul még csak 19 akkor inkább tanuljon ne gyereket szüljön.

2016. jan. 7. 14:55
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Várjál már egy picit!Mi van ha nem is tőled van a gyerek?Honnan tudod ennyire biztosan?

Lehet Zsanett mással is találkozott a szökőkútnál akkoriban.

Erre nem gondoltál még?

Csak rád akarja varrni az apaságot.

2016. jan. 7. 15:00
 46/50 anonim ***** válasza:
Ekkora gyökeret 😅
2016. jan. 7. 15:06
 47/50 anonim ***** válasza:
Alap esetben semmiképpen nem mondanám el,de hogy terhes a hugi azért biztosra tudni kellene hogy tőled van-e,aztán ráérsz dönteni.
2016. jan. 7. 15:29
 48/50 anonim ***** válasza:
Ha december közepén feküdtél le a hugival,mint írtad,az a terhesség még nem igazán mutatható ki biztosra,hacsak nem korábbi,és nem véletlenül feküdt le veled.
2016. jan. 7. 15:33
 49/50 anonim ***** válasza:
Egyeseknek érdekes elképzeléseik vannak a véletlenekről, mert gondolom ez véletlen történt meg
2016. febr. 7. 15:44
 50/50 anonim ***** válasza:
Történt itt valami új?
2018. aug. 2. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!