Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek, hogy lefeküdtem a húgával?
Figyelt kérdés
27 F vagyok
Összevesztem pár napja a barátnőmmel.Tegnap este átmentem hozzá,hogy bocsánatot kérjek tőle,viszont nemvolt otthon csak a 19 éves húga.Behívott,beszélgettünk,iszogattunk és megtörtént.
Zsani reggel rám írt,hogy nem igazán kellene említeni a nővérének a dolgot.Viszont eléggé lelkiismeret furdalásom van,de lehet,hogy csak másnaposság.
Megmondjam szerintetek neki?
2015. dec. 14. 12:52
31/50 anonim válasza:
Ohhohó, ér majd még téged meglepetés a női észjárást illetően. :D
32/50 anonim válasza:
Ha nem pénzért zsarol, akkor majd azzal hogy újra meg újra dugd meg.
33/50 anonim válasza:
Karácsonykor imádkozz, hogy a hugica ne igyon annyit, hogy megeredjen a nyelve és ne próbálkozzon be nálad amikor senki sem lát.
34/50 anonim válasza:
Király vagy sztem:D soha ne mond el sztem senkineek:D ez a te és a huga titkotok örökre:D csinálj ugy mintha nemtörtént vna semmi aztán annyi :D
35/50 anonim válasza:
Nagy vagy tesó! Legalább jó volt a hugi az ágyban? :D:D:D
36/50 anonim válasza:
Ráér 9 hónap múlva
"ja bocs megdugtam a hugod"
37/50 A kérdező kommentje:
A zsani terhes lett.Volt orvosnál is és a baj,hogy tőlem.
Nem igazán tudom,hogy ezt hogy lehetne elmondani a családnak.
Még csak nekem mondta el.
2016. jan. 7. 14:18
39/50 anonim válasza:
biztos, hogy tőled?
én a helyedben elbeszélgetnék mindkettővel a jövőről...
22F
40/50 anonim válasza:
HA, úgy érzed,hogy békülési szándéknak fogja fel,mondd el!!!!
Majd meg látod mi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!