Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek, hogy lefeküdtem a húgával?

Figyelt kérdés

27 F vagyok

Összevesztem pár napja a barátnőmmel.Tegnap este átmentem hozzá,hogy bocsánatot kérjek tőle,viszont nemvolt otthon csak a 19 éves húga.Behívott,beszélgettünk,iszogattunk és megtörtént.

Zsani reggel rám írt,hogy nem igazán kellene említeni a nővérének a dolgot.Viszont eléggé lelkiismeret furdalásom van,de lehet,hogy csak másnaposság.

Megmondjam szerintetek neki?

2015. dec. 14. 12:52
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
81%

Haver, most elég nagy bajban vagy, ne vedd bántásnak, de úgy gondolom a 27 éved mellett még eléggé gyerekesen viselkedsz/viselkedtél.

1) Ne fogd az italra a hülyeséged. Nem az ital vezette a farkad és nem is a hugi tolatott bele lendületből. Itt bizony Te vagy leginkább felelős a tetteidért, minél előbb belátod, annál jobb.

2) Ha már elkövetted a dolgot, amit nem tudsz visszacsinálni, azt is eldöntheted, hogy még több bajt okozol, vagy mented, ami menthető.

Véleményem szerint azzal okoznád a legkevesebb fájdalmat, ha csendben lelépnél és többé sem a barátnőddel, sem a hugival nem találkoznál. Az, hogy a hugi elmondja, vagy sem az majd az ő dolga.

Ha mégis meg akarod menteni a kapcsolatot és ezzel egy családi viszályt kockáztatsz, azért előtte tedd fel magadnak a kérdést, hogy van értelme egy olyan kapcsolatot megmenteni, ami nem működött jól (hiszen félreléptél) és nem-e csak az önzés beszél belőled, miszerint nem akarsz egyedül maradni...

2015. dec. 14. 13:33
 12/50 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem most már varrd le az anyját is, utána költözzetek Szaud -Arábiába és vedd el mind a hármat.
2015. dec. 14. 13:35
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha van benned egy kicsike kis gerinc, és azt az F betűt a korod után komolyan gondolod, akkor elmondod neki.

Persze, ha nincs benned gerinc, és pusztán egy önző pöts vagy, akkor nyugodtan hazudj neki élete végéig.

2015. dec. 14. 13:41
 14/50 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem vidd el a húgát a szökőkúthoz
2015. dec. 14. 13:53
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
Milyen szőkőkúthoz?
2015. dec. 14. 13:59
 16/50 anonim ***** válasza:
83%
Nehogy elmond neki, te amatőr, mostmár inkább hazudj mint a vízfolyás. Mindenkinek ez lesz a legjobb.
2015. dec. 14. 13:59
 17/50 anonim ***** válasza:
85%

Ha ez igaz, én csak azon csodálkozom, hogyan lehet valaki ennyire gerinctelen patkány a saját nővérével kapcsolatosan, mint Zsani? Rólad nem is beszélve, gyenge vagy valóban. De remélem, ez csak kamu.

Túl sok mindennek kéne összeállnia ahhoz, hogy igaz legyen. Pl. a húgával élnek csak ketten, vagy ha szülőkkel, akkor azok se legyenek otthon pont akkor legalább 1 óráig, vagy hosszabb ideig. Egy bocsánatkérésre mentél át, és ivászat lett belőle? Érdekes vasárnap este ivászatba kezdeni...:)

2015. dec. 14. 14:44
 18/50 PearlDiver ***** válasza:
100%

Először is nem megtörtént, hanem megtettétek. Amikor defektet kapsz vagy a házadba csap a villám, az megtörténik, de ha megdugsz egy lányt az cselekedet, nem történés. Ezt jó ha észben tartod, mert magadat vered át ha a saját tetteidért nem vállalsz teljes felelősséget.

A saját nevemben annyit tudok mondani, én képtelen lennék úgy élni hogy ezt eltitkolom a barátnőm elől, aztán adott esetben később úgy veszem feleségül hogy még mindig nem tudja - az ilyesmi alattomosan megmérgezi a kapcsolatot. Mindenképpen elmondanám neki, előtte persze a húgával megbeszélve (a felelősség másik fele az övé, nyilván ő is benne volt a buliban), aztán onnan kitalálnánk, hogyan tudunk ebből továbbmenni.

De mivel alapvetően nem raknám meg a barátnőm húgát, korrektebbnek gondolnám, hogy elhagyjam és olyan lánnyal jöjjek össze akit fizikailag képtelen vagyok megcsalni, se józanul, se ittasan.

Az is sokat elmond, hogy egy kis baromságon így össze tudtatok veszni 4 év kapcsolat után.

A könnyebbnek tűnő megoldás sokszor nem a legjobb megoldás!

26F

2015. dec. 14. 14:49
 19/50 Bobby11 ***** válasza:
100%

Szerintem kapd még el az anyjukat is, az a biztos.

Utána meg vegyél a faternak vagy 2 hekto pálinkát! :D

2015. dec. 14. 15:02
 20/50 anonim ***** válasza:
86%

Arany középút.

Sajnos ez egy nagyon rossz szitu, mert ha nem mondod meg, szinte 100% hogy ki fog valamikor derülni. Lehet holnap, lehet 5 év múlva, de ki fog derülni.

Ezt nagyon elrontottad. A nővérrel már nem igazán lehet jó kapcsolatod, kivéve ha elfogadja és megbocsájt neked.

Hugival akár lehet valami, viszont a szülők 10 évig utálni fognak.

Ha úgy érzed, hogy a csaj úgy sem álmaid nője (egyik sem), akkor talán jobb szakítani.

Ha mégis álmaid nője akkor küzdj és mond el neki az igazat.

2015. dec. 14. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!