Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora az a mell amit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a mell amit a pasik szeretnek?

Figyelt kérdés

Főleg pasiktól kérdezem,de nők is írhatnak tapasztalataikról

22

2015. dec. 10. 16:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szíídd ki a csecsem!!

Vááá

2015. dec. 10. 17:20
 12/22 ~OnLány~ ***** válasza:

Én lányként nem preferálom a nagy melleket,elégedett vagyok a saját méretemmel,kicsik,de nem ez nem számít.

Szerintem minden fiúnak van egy elmélete erről,hogy kinek mi tetszik,mi jön be nekik,de ha a barátnőjüknek pont az ellenkezője lenne,emiatt biztosan nem szakítanának.

Mármint,ha valaki a nagyokat szereti és rátalál a számára vonzó és tökéletes lányra,képesek lesznek elengedni ezt a dolgot,gondolom én.

Mert nem csak ez alapján választanak ők sem párt.

Szóval egy kis mellű leányzó is lehet gyönyörű,mint egy nagy mellű.

Vagy éppen fordítva.

De mindig olyanra vágyunk,ami épp nem adadtott meg.

Habár akkor leszel a legboldogabb,ha elégedett leszel magaddal,ha nem,akkor ne várd,hogy egy férfi is elfogadjon.

19/L

2015. dec. 10. 17:29
 13/22 anonim ***** válasza:
inkább a kicsi, formás jön be :)
2015. dec. 10. 17:41
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagy, de leginkább a nagyon nagy. Szilikon nélkül, totál natúr:) Legalább C kosár, de onnan felfelé mind egyre jobb! D, E, F, G...

25F

2015. dec. 10. 18:16
 15/22 anonim ***** válasza:
90D
2015. dec. 10. 19:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem a méret a fontos, hanem minél nagyobb a bimbóudvar és ilyen cső alakú ágaskodó cici.

Nekem az a kedvencem

Ilyesmik: [link]

Csak nagyonritka az ilyen mell :(

Pedig a legszebb!!!!

2015. dec. 10. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy és természetes! Én az ilyen melleket imádom. A kicsiket meg nagyon nem bírom.
2015. dec. 10. 19:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Méretben legalább a C kosaras cicik azok amik a leginkább felizgatnak. Egyáltalán nem baj, ha lógnak. Sőt..

37f

2015. dec. 10. 20:46
 19/22 Tiboo Martino ***** válasza:

Számomra NEM a mellméret teszi a nőt nőiessé!

Utoljára néztem meg mindig a cicit, ha valaki bejött külsőleg és az esetek 80%-ában pici volt ("A" kosárnak nevezik melltartóméretben, azt hiszem). Attól még ugyanolyan vonzó és tetszik azután is, hogy megpillantottam, picike.

[30\F]

2015. dec. 10. 20:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem sajna pont nem sok van :( de amúgy olyan 75C amit szeretnék :33 szóval az a közepes de szexi ^^
2015. dec. 10. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!