Fogyni szeretnék 5 kilót. Mennyit fog fogyni a mellem?
Ezt senki meg nem mondja, főleg genetika. Van, aki nem fogy mellből, van, aki keveset, van, aki rengeteget.
A magasságod se mindegy, ha soványabbra fogysz, nagyobb eséllyel megy le. Egy pont után mindenkié lemegy, csak a szerencsések esetében ahhoz szinte csontvázzá kéne fogyni s azt az ember szabad akaratából nem szokta csinálni.
Sajnos ezt csak tapintással tudom megítélni :)
Viccet félretéve igaza van az elsőnek, ez genetika kérdése. Vannak olyan lányok akik tök vékonyak és akkora melleik vannak mint a dinnyék(és nem műtétre gondolok), van aki meg 10 kg plusszal is kismellű. Nem törvényszerű hogy fogyni fogsz a melledből, ha leadsz pár kilót, de az ellenkezőjére sincs garancia.
Én mióta meghiztam, 1szammal Minimum nagyobb melltartó kellett,azóta lefogytam 10kg-ot és nem tűnt fel,hogy kisebb lenne.
Szóval nem tudhatod,hogy neked fog-e lemenni belőle vagy sem.
Csak akkor fogyózz, ha komoly okod van rá!
A legtöbb esetben: pá, cicik... (talán örökre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!