Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyiket éreznétek nagyobb hátránynak és miért?
Figyelt kérdés
170 cm magasságot
14 cm hosszú pénisz
2015. dec. 10. 16:33
11/25 anonim válasza:
14 cm vagyok és 170cm a péniszem, mégse panaszkodott még senki se.
12/25 anonim válasza:
195 centi vagyok 20/5,5-es szerszámmal. Én mindenképpen a magasságom hiányolnám, hiszen a 14 centi még átlag. Főleg, hogyha megmaradna 5,5 vastag, akkor abszolút használható (bár kicsit aránytalan) lenne.
13/25 anonim válasza:
14-es csikkfarok biztos hátrány mint az alacsonyság
14/25 anonim válasza:
ha e közül a kettő között kell választanám, akkor 170cm magasság az rosszabb. A pénisz mérettel meg semmi gond, nekem 16-17 centi között van valahol és ez is néha fáj a másik nemnek szóval lehet jobb lenne az a 14.
21/F
15/25 anonim válasza:
Én 173 cm magas vagyok, tehát nem sokkal magasabb 170cm-nél.Soha nem okozott ez nálam gondot a csajozásban. Nem volt kisebbségi komplexusom emiatt. Nagyon sok lány van 160cm magasság körül szerencsére.
18/25 anonim válasza:
Szerintem a 170cm. Sex közben egyik se hátrány viszont a 170cm a hétköznapokban igen mert ha hasonló magas a csaj akkor nem tud felvenni egy magassarkút mert úgy szarul néz ki ha a csaj magasabb mint a csávó
19/25 anonim válasza:
a 14 cm -t...,/ én is "harangozom" !
a magasság nem számít
kis ember is járhat nagy bottal.......
20/25 anonim válasza:
165 vagyok és épp nincs 14 centis.
Soha semmi gondom nem volt.
De persze nem is a 190-es csajokhoz mentem oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!