Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyiket éreznétek nagyobb hátránynak és miért?
Figyelt kérdés
170 cm magasságot
14 cm hosszú pénisz
2015. dec. 10. 16:33
1/25 anonim válasza:
170 cm magas vagyok, 14 centi a Jancsikám, és egyiket sem érzem hátránynak. Van egy barátnőm, akivel imádjuk egymást, és nem csak szerintem gyönyörű, a szexuális életünkre meg egyáltalán nem lehet panasz.
2/25 anonim válasza:
A nagyobb hátrány az a picsogasod.
4/25 anonim válasza:
Egyiket sem. A magasságom teljesen jó, nem kell hozzá az a +5 centi. A farkam is pont jó méretű.
5/25 PearlDiver válasza:
Esetleg a magasságot, de ez is hozzáállás kérdése.
6/25 anonim válasza:
Az exem is 170 magas volt, a pénisze szerintem 14 alatt lehetett. Ennek ellenere folyton megcsalt, nem volt hatranya a meretei miatt, hidd el nekem se ez volt a bajom.
7/25 anonim válasza:
Mindkettő elég nagy ha elégedetlen vagy vele.
9/25 anonim válasza:
14cm hosszú péniszt. A lányok a nagyot szeretik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!