Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nem zavarbenneteket, hogy a páratokba volt már nagyobb farok is mint a tiétek?
Én ezért félek,hogy nem leszek elég annak akivel összejövök így aztán nem lesz bele semmi mert beijedek.
Honnan tudom hogy volt e már benne nagyobb?
Onnan hogy nekem kicsi van és ő nekik már voltak pasijaik több alkalmi kapcsolataik.
És ne mondjátok,hogy keressek olyat aki még szűz mert olyan nincsen.
Attól félek,hogy nem leszek elég nekik.
12 cm az átmérő pedig 3,7.
Találtam sok olyan kérdést itt akik 15 cm farkukkal problémáztak és ott a válaszokban eggyértelműen az jött le,hogy az sem jobb mint az enyém. Legalább 17 kell nekik 4,5-5 cm átmérővel minimum.
Őszinte válaszokat akarok kapni mert el akarom kerülni a csalódást leki sérüléseket. Jobb bánni,hogy nem történt meg mert akár talán jól is elsülhetett volna mint hogy ,megtörténik és rosszl sül el majd elpusztul az a kevés önbizalmam is ami van.
nekem 14 cm, és félek én is
28/F SZűz
Ne használj olyan szavakat amik fent akadnának itt a gyik szerverén.
Úgy mond hogy meleg.
Egyébként hetero vagyok viszont abból amit te írtál úgy tűnik,hogy agyilag alultáplált vagy. :-)
Ez csak úgy tűnik ezért lehet higy nem vagy az ne vedd sértésnek.
21.39
azért szexuálterapeutának nem menj el olyan tanácsokkal, melyek alapján egymás sértegetése és megalázása a jó technika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!