Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha alakom gátat szab a szexuális életemben? 20L
34. válaszoló
"Bírom azokat a vékony lányokat akik salátát zabálnak keveset esznek és vékonyak, de nem mozgástól van alakjuk, hanem a koplalástól aztán meglepődnek ha löttyedt a fenekük, szar a cicijük és bele sem gondolnak, hogy így is zsírosak, csak annyira nincs rajtuk izom, hogy kb vékonynak látszanak. "
Azért nem mindegyik vékony lány sem koplal és salátán él.8. osztályban olyan kis nyeszlettke,vékonyka voltam,hogy a szél simán felkapott volna..annyit ettem és akkor,amennyi csak belémfért és volt,hogy még éjjel is.
Ezek a gének,van,aki örök életében azon dolgozik,hogy gyönyörű,kecses alakja legyen és nem sikerül,vagy éppen fordítva.
Ha mennyit eszem a mai napig is,csak egy kis poci tűnik fel,amit lemozgok 1 óra alatt.
Most már azért van jobban mit rajtam fogni,de régen nem szerettem,hogy olyan voltam,amilyen..
De most is rengeteget eszem,nem salátaféleket meg gyimgyomokat,hanem húsokat,szalonnafélétől kezdve a sertés húsig.
Egyszerűen ilyen az alkatom,anyukám sem kövér,apum meg végképp nem.
Szóval ez nem is arról szól,hogy valaki a divat miatt szeretne soványkább lenni,hanem egyszerűen nem érzi jól magát a bőrében.
Persze, a gének, meg az alkat... KIFOGÁS!
Amúgy meg ha fehérjét eszel attól pont nem hízol annyira.
:D Mi ezen a kifogás?
Most felsoroltam mennyi mindent összeszem és nem hízok meg..
Nekem volt olyan barátnőm, aki finoman szólva is telt volt, és sugárzott belőle a szexualitás, vidám volt, vonzotta a társaságot, és szuper volt az ágyban (is)!
Neked nem a súlyoddal, hanem leginkább magaddal van bajod! Ha nem változol sürgősen, akkor beledilizel!
Miért várod el mástól hogy szeressen, megkívánjon akkor, amikor te önmagadat sem szereted?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!