Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha alakom gátat szab a szexuális életemben? 20L
Kenyeret eszel?Hallottam több ismerősöm avval fogyott,hogy nem fogyasztott kenyeret.
Almaecetet is jó vízzel keverni és minden étkezés előtt meginni.
Egyél egy nap 5-6 alkalommal,DE keveset és jól rágd meg.
Aki bebeszélni magának,hogy fogyózik,nem eszik eész nap,este pedig betömi magát mindennel,alig rágja meg a falatokat,mert egész nap nem volt "ideje" enni,na azok gyorsan elhíznak.
elképzelni nem tudom, hogy nézhetsz ki ha már ilyen idősen ennyire elvagy keseredve.
Egy telt lány is lehet nagyon szép. Tudni kell öltözködni és meg kell próbálnod egy kis edzéssel arányossá és formássá tenni a teltségedet. Nincs is annál sexibb :)
Szerintem lesz ott más gond is. Az ilyen lányok saját maguknak szabják a határokat. Vagyis várj... azt írtad hogy senkinek nem kellesz. Szóval inkább csak szexre vágysz és nem komoly kapcsolatra. Mersz szexre általában az ilyen dívákat viszik tényleg. De ha tartalmas kapcsolatra vágysz, amibe bele foglaltatik a jó szex is, akkor lehet több esélyed lenne. Az én barátnőm is állandóan fogyni akart hiába mondtam neki hogy így jó. Ti senkinek nem hisztek?
Ez egyébként egy ismert betegség és elég gyakori még mindig, csak már a depresszió is hozzácsapódik manapság.
Mondanám, hogy szívesen beszélgetnék egy ilyen lánnyal de minek...
-Zzzz- ...> Ez gyakori nálunk,én is van,hogy néha-néha ducinak tartom magam,pedig azthiszem nem vagyok az.
De van,hogy belenézek a tükörbe és csak a hibáimat látom.
De lehet a Kérdezőnek nem ez a baja,lehet tényleg nem érzi magát jól a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!