Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért lettek ilyenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért lettek ilyenek?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy akár sima társkeresőn, vagy akár szexpartner keresőn, de a neten szinte mindenhol, a nők akkora fennkölt bemutatkozást tudnak írni, olyan szépen le tudják írni milyen férfit keresnek. Aztán ha egy férfi úgy érzi mindenben megfelel ennek, akkor se áll szóba vele 10 esetből 9-szer a nő.

Ez éppen olyan mintha nekem meglenne az igényem, hogy én szeretnék egy fekete, audit ami 2000 köbcentis stb..... Szóval minden igényemet tudnám, tudnám azt, hogy 4 milliót tudok rászánni. Bemennék egy autókereskedésbe ahol egy olyan autót mutatnának 4 millióért ami mindenben megfelel nekem, és én mégis kisétálnék, hogy köszönöm, de nem kérem mégse.

A nők miért lettek ennyire hülyék?

2015. dec. 7. 22:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azt hittem tök nagy leosztást kapok a kérdésemért.

De tök jó dolgokat írtok.

10-es pont ez az, miért álszentkedik a legtöbb nő, hogy neki csak egyetlen egy nagyon normális férfi kell, és ő annyira, de annyira nem talál normális férfit, ha az van amit te írtál, hogy sok nő élvezi ha 2-3-5 vagy még több férfi ugrálja körül egyszerre. :)

2015. dec. 7. 23:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Gondold el a másik helyzetet, én voltam fent szexpartnerkeresőn.

Kb. napi 100 levél jött, de még akkor is, amikor még képem se volt fent, csak annyi, hogy nő vagyok. A legtöbb sablon duma, semmi érdekes nincs benne. Attól, hogy ennyi időset és ilyen magasat keresek, még kép és szöveg alapján lehet unszimpatikus. Főleg ha annyit ír, hogy megszopatnálak.

2015. dec. 8. 09:25
 13/14 anonim válasza:
Már a kérdéskiírás is rossz,mert általánosít.
2015. dec. 8. 18:30
 14/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Találkoztam olyannal, akinek szimpi voltam, aztán azt mondta, hogy gondolkodik rajta, ja persze találkozik még 5 férfivel és aztán majd kigondolja kivel legyen,sosem keresett. Szerintem a neten aki ismerkedik, annak valami érdeke is van benne.
2015. dec. 10. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!