Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért lettek ilyenek?
Miért van az, hogy akár sima társkeresőn, vagy akár szexpartner keresőn, de a neten szinte mindenhol, a nők akkora fennkölt bemutatkozást tudnak írni, olyan szépen le tudják írni milyen férfit keresnek. Aztán ha egy férfi úgy érzi mindenben megfelel ennek, akkor se áll szóba vele 10 esetből 9-szer a nő.
Ez éppen olyan mintha nekem meglenne az igényem, hogy én szeretnék egy fekete, audit ami 2000 köbcentis stb..... Szóval minden igényemet tudnám, tudnám azt, hogy 4 milliót tudok rászánni. Bemennék egy autókereskedésbe ahol egy olyan autót mutatnának 4 millióért ami mindenben megfelel nekem, és én mégis kisétálnék, hogy köszönöm, de nem kérem mégse.
A nők miért lettek ennyire hülyék?
Azt hittem tök nagy leosztást kapok a kérdésemért.
De tök jó dolgokat írtok.
10-es pont ez az, miért álszentkedik a legtöbb nő, hogy neki csak egyetlen egy nagyon normális férfi kell, és ő annyira, de annyira nem talál normális férfit, ha az van amit te írtál, hogy sok nő élvezi ha 2-3-5 vagy még több férfi ugrálja körül egyszerre. :)
Gondold el a másik helyzetet, én voltam fent szexpartnerkeresőn.
Kb. napi 100 levél jött, de még akkor is, amikor még képem se volt fent, csak annyi, hogy nő vagyok. A legtöbb sablon duma, semmi érdekes nincs benne. Attól, hogy ennyi időset és ilyen magasat keresek, még kép és szöveg alapján lehet unszimpatikus. Főleg ha annyit ír, hogy megszopatnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!