Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek divatosak a nagyon vékony srácok?
az a normál
a vékony 60 alatt van! jesszus...
Én alkatilag vagyok nagyon vékony, a csontjaim se vastagok, 19 éves koromig 57 kg voltam, a 178 centimhez. Azóta edzek, bár nagyon nehezen, de elértem a 65 kg-t. Rengeteg szénhidrátot eszem, mégis alig tudok hízni, ez van :D Úgyhogy most vékony és szálkás vagyok.
DE én ezzel így nem vagyok megelégedve, szeretném 70 kg-t elérni.
nem értem miért akar mindenki több kg lenni..
van már elég nagydarab állat
2, örülj neki. Én 177cm, 86kg, mindezt úgy, hogy szinte nullára redukáltam a szénhidrát-bevitelt (hétvégénként engedem magamnak a tésztát, rizset,stb., plusz az alkalmi tea, sör, társai, de pl. nulla cukros édesség, tejből, stb keveset), és így is, rendszeres edzés mellett, alig tudok fogyni.
Voltam dokinál, kivizsgáltak teljes vérkép mifene, és valami enzimem hiányzik ami segít a zsírszövetek lebontásában, feldolgozásában :( Lehetne kezelni, de az havonta a fizetésem 4x-e lenne, és 60% az esélye hogy működik...
Kérdező, 5.-re reagálva.
Én 86 kiló vagyok, ebből kb. 14kg felesleg. Persze, lehet valaki 80-85 kiló, sok izommal, de az a legtöbb embernek már túlzás. Itt most beszélek azokról, akiknek a bicepsze nagyobb átmérőre, mint az IQ-ja (sajnos).
Én 183 cm vagyok és 90 kg
Van izom is de zsír is! Egy évtizede szenvedek a súlyommal.
Szia!
55 kg vagyok 174 cm. Sosem kellettem a nőknek így :D Pedig sokat is sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!