Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek divatosak a nagyon vékony srácok?
Figyelt kérdés
A 60-70 kilósak!2015. máj. 30. 19:02
21/26 anonim válasza:
Jó Kérdező,csak az egy adottság,amivel vagy úgy születsz,vagy nem.Azon maximum arcplasztikával lehet változtatni,amit meg mindenki maga döntsön el,hogy megéri-e azért az egész arcát átszabatni,hogy tetsszen a nőknek,ráadásul annyi pénzt előteremteni rá sem kevés idő...
24/F
22/26 anonim válasza:
kérdező te nagyon el vagy tévedve, lehet, h itt azt írják páran, hú nekik az jön be, de ez nagyon ritka
a lagtöbb nőnek a VALÓ ÉLETBEN és nem egy ilyen oldalon a 80kg körüli pasik jönnek be, még véletlen sem a 60kg-osak, és az a fontos
23/26 anonim válasza:
lehet akármilyen jó tested ha a fejed undi..vagy hájas vagy
ez van...:XDDDDDDDDDDD
24/26 anonim válasza:
Egy 60-70 kg-os férfi simán lehet túlsúlyos is és sovány is. Egy 180 cm magas férfi esetén a normál testsúly 60-80 kg. Egy 160 cm-es esetében 60 kg felett már túlsúlyosnak számít, és még 50 kg is normál súly. Ugyanígy egy 190 cm-es férfinél a másik irányban tolódik el ez a tartomány. Így önmagában elég semmitérő a kérdés.
25/26 anonim válasza:
#24 vagyok: persze ehhez hozzájön még az is, hogy a többletsúly az zsír vagy izom, nyilván nem mindegy az sem.
26/26 anonim válasza:
Ne is haragudj, de én nem divatból vagyok vékony meg szerintem senki sem. Genetika, ha nem tudnád. Vért izzadok, hogy rám jöjjön néhány kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!