Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek divatosak a nagyon vékony srácok?
Milyen divatosak?
Én 185 cm vagyok,olyan 70 kg környékén.Utálom ezt a vékony testem,és soha egyetlen nő sem vonzódott hozzám,inkább csak keresztülnéztek rajtam.
Sokáig edzettem,de nem jött fel rám szinte semennyi,sőt sportoltam is sokat,de az sem segített.
Szóval nagyon kellemetlen inkább ilyennek lenni,mert a nők ezáltal nem tekintenek rád "férfiként",mert túl vékony vagy hozzájuk és blablabla...
24/F
Ez mondjuk érdekes mert tényleg az ilyen vékonyabb fiúkkal tudok beszélgetni vannak közös témáink és igen a sorozatokban is a vékony szép fiúkat nézem meg meg a bandákban.
Számomra se vonzó 80-kg-s férfi valahogy.
ja össz vissz 48 kg vagyok és nem tini. Vékony feminine fiúk ha van kedvetek írjatok beszélgethetünk. ^^
Mondo.m én... Ez a trendi...
Megyek obiba kötélért :D
Érdekes,hogy itt a gyk-n mindig a teljes ellenkezőjét olvasom és írják a nők,mint amit az életben/valóságban tapasztalok a két szememmel.És hát egyértelmű melyiknek hiszek...
Szóval mint írtam már feljebb is vékony vagyok eléggé,de így sem állnak szóba sem a nők velem.Mert állítólag túl vékony vagyok,és így nem jó nekik,meg hát nehezítő körülmény,hogy nem születtem helyesnek sajnos... :/
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!