Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért lettek ilyenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért lettek ilyenek?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy akár sima társkeresőn, vagy akár szexpartner keresőn, de a neten szinte mindenhol, a nők akkora fennkölt bemutatkozást tudnak írni, olyan szépen le tudják írni milyen férfit keresnek. Aztán ha egy férfi úgy érzi mindenben megfelel ennek, akkor se áll szóba vele 10 esetből 9-szer a nő.

Ez éppen olyan mintha nekem meglenne az igényem, hogy én szeretnék egy fekete, audit ami 2000 köbcentis stb..... Szóval minden igényemet tudnám, tudnám azt, hogy 4 milliót tudok rászánni. Bemennék egy autókereskedésbe ahol egy olyan autót mutatnának 4 millióért ami mindenben megfelel nekem, és én mégis kisétálnék, hogy köszönöm, de nem kérem mégse.

A nők miért lettek ennyire hülyék?

2015. dec. 7. 22:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
78%
Nem hülyék, csak biztos külsőleg nem tetszel nekik, vagy nem vagy szimpatikus. Attól, hogy megfelelsz a kedves, udvarias, jóképű stb igénynek még lehet, hogy nem vagy az esete.
2015. dec. 7. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert írnak nekik százan, amiből 10 szintén megfelel a feltételeknek, úgyhogy még így is tudnak válogatni. Nekik sem kell egyszerre 10 férfi.
2015. dec. 7. 22:19
 3/14 A kérdező kommentje:

Igazat adok mind a kettőtöknek főleg az elsőnek.

De pont ez a lényeg, hogy sok nő azzal jön, hogy ő aztán más mint a többi nő.

Mondjuk minden nő ezt állítja magáról, hogy ő MÁS. :D

Hogy neki csak a belső számít.

Aztán kiderül, hogy a 99% álszent, és mégis csak a külső az ami számít neki. :D

2015. dec. 7. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert ez net. Sokan csak szórakozni vannak fent, illetve az a kevés jo no az kap napi 100 levelet. Próbáld ki. Csinálj egy kamulany profilt, az első heten összejött a 800 level. Naná, hogy csak a képet nézi meg, meg ha valaki nagyon egyedi.ismerkedj élőben, többre értékelik, hogy odamersz menni hozza élőben.
2015. dec. 7. 22:32
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Minden egyes ember más nem? :D Én még két egyforma emberrel, legyen férfi vagy nő, nem találkoztam.

Nekem hiába jönnek be a sötét hajú, szemű, magas pasik, akik szeretnek utazni, teniszezni, nem fog az összes bejönni, akikre ez illik. Vagy megfog valami benne, vagy nem...

2015. dec. 7. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, még annyit, hogy "A nők miért lettek ennyire hülyék?" Mióta ismerkedsz? Mikor voltak normálisak a te szemszögedből? Kb hány éve?
2015. dec. 7. 22:35
 7/14 A kérdező kommentje:

3-as én értelek.

De akkor miért nem így szól a profilja, hogy "csak nézelődni vagyok itt".

Miért kell egy olyan bemutatkozást írnia, mintha ő lenne a világon a legszentebb, legkülönlegesebb, stb... nő.

Ezek maximum álszentnek nevezhetők. :D

8/14 anonim ***** válasza:
74%

Mert ha nő lennél símán otthagynád az audit, mert az antracit fekete, te meg metál matt fényezést akarsz.

Édesmindegy, hogy ők mit írnak, és ezek alapján te mit gondolsz magadról, ha nem jössz be nekik nem lesz kufirc.

9/14 A kérdező kommentje:

5-ös.

Most is vannak a szemszögemből normális nők, csak az a baj az arányuk elcsúszott a 10-ből 1 normális felé.

És van párom, szerencsére találtam egy ilyen nőt, szóval nem azért írtam ki a kérdést, mert meg vagyok keseredve, hogy nem kellek senkinek.

Csak úgy előtört ma ez belőlem, hogy miért lesz egyre több nő ilyen. :D

2015. dec. 7. 22:38
 10/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
68%

Mert marha sokan írnak nekik és még ezzel az ócska dumával is tudnak válogatni. Ha ilyen rosszak a tapasztalataid, akkor ez nem a te ismerkedési módszered.

A csaj nem veszít semmit, vagy bejön neki a pasi vagy nem, max. meghivatja magát valamire. Vannak olyan nők, akik örülnek, ha körülugrálják a férfiak.

2015. dec. 7. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!