Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hova lettek a normalis huszone...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lettek a normalis huszoneves lanyok?

Figyelt kérdés
20 25 koruli normalis lanyok eltunek akiknek mar nem az a fontos hogy hogy rugjunk be minden hetvegen es hogy hova menjunk bulizni es hogy huzzuk le a pasinkat penzel? olyanok nincsenek mar vagy csak en nem talalom???!???
2015. júl. 2. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Férjnél vannak,vmi nagy menő felesége lett mind
2015. júl. 2. 17:17
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
elment a kedvük a férfiaktól
2015. júl. 2. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindnek van egy jóképű, magas, gazdag pasija.
2015. júl. 2. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

Szeretek bulizni, de mértékkel, és nem erre verem magam egyfolytában, berúgni sem szoktam, nem vagyok "legyünk divatosak és mutassuk meg a világnak, hogy mi milyen vagyány lányok vagyunk" típus. NEm fekszem össze fűvel-fával. Én akarom megkeresni magamnak a pénzt.

És nekem nem kell senki, mert úgy látom, az összes normális huszonéves pasi eltűnt! :O Hová lettek? :OO

Gyökerek meg nem kellenek... :/

2015. júl. 2. 17:40
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

˘#4 vagyok.

Annyi, hogy a pasis megjegyzésem irónia volt, ha nem tűnt volna fel. Bár az igaz, hogy nekem nem kelle senki.

2015. júl. 2. 17:41
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Csak te nem találsz, amióta barátnőm van, a környezetem tele van velük :) Hidd el, amikor azt mondom, hogy nagyon rossz helyen keresgélsz.
2015. júl. 2. 17:48
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Vőlegényem van. De nem egy nagy menő. Simán festő. De szeretem :) évente kb. Háromszor megyek bulizni de akkor sem iszom le magam. Ne, húzom le a pasim pénzel.
2015. júl. 2. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Én már napok óta chatelek itt egyel ;)
2015. júl. 2. 18:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Én egy 32éves,2szer elvalt nővel beszélgetek,nem csak a nők a xemetek mindig egy kapcsiban a férfiakat se kell félteni,én biztos megbecsülnem azt a nőt aki szeretni tudna engem...
2015. júl. 2. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom miért nem találnak a nők normális pasit.

Azért, mert a normális pasi reggel megy dolgozni, elfárad, este hétvégén nem bulizva pihen, hanem tovább tanulva, így a sztenderd ismerkedő helyeken nem található.

Egyszercsak mégis lesz nője, de te a pasit nem láttad diszkóban, kocsmában, strandon, a buszmegállóban, parkolóban, tömegközlekedési eszközön meg nem ismerkedik, mert akkor nem tarják normálisnak, ott megijednének tőle.

2015. júl. 2. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!