Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a normalis huszoneves lanyok?
Szeretek bulizni, de mértékkel, és nem erre verem magam egyfolytában, berúgni sem szoktam, nem vagyok "legyünk divatosak és mutassuk meg a világnak, hogy mi milyen vagyány lányok vagyunk" típus. NEm fekszem össze fűvel-fával. Én akarom megkeresni magamnak a pénzt.
És nekem nem kell senki, mert úgy látom, az összes normális huszonéves pasi eltűnt! :O Hová lettek? :OO
Gyökerek meg nem kellenek... :/
˘#4 vagyok.
Annyi, hogy a pasis megjegyzésem irónia volt, ha nem tűnt volna fel. Bár az igaz, hogy nekem nem kelle senki.
Én csak azt tudom miért nem találnak a nők normális pasit.
Azért, mert a normális pasi reggel megy dolgozni, elfárad, este hétvégén nem bulizva pihen, hanem tovább tanulva, így a sztenderd ismerkedő helyeken nem található.
Egyszercsak mégis lesz nője, de te a pasit nem láttad diszkóban, kocsmában, strandon, a buszmegállóban, parkolóban, tömegközlekedési eszközön meg nem ismerkedik, mert akkor nem tarják normálisnak, ott megijednének tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!