Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Hogyan vegyem rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés

Barátom nem sokszor kényeztet orálisan. Én sokszor csinálom neki.. elvileg azért, mert "fáj a nyaka". 1,5 évvel ezelőtt úgy csinálta, hogy bele remegett tőle a lábam, azóta ha csinálta 5-ször.. de van, hogy fáj.. mit tegyek, hogy ő is szájjal kényeztessen?

21F, 20L, 5 év.

2015. dec. 6. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Fáj a nyaka? Ha 21 évesen egy kis nyalástól fáj a nyaka, akkor menjen orvoshoz, mert ez nem normális. Szerintem ez csak egy hülye kifogás, millió pózban lehetne orális szexelni, sok olyan van, amiben meg se kell mozdítania a fejét. Ő inkább csak nem akarja csinálni. 5 éves párkapcsolatban elég ciki, hogy nem tudtok ilyenekről nyíltan beszélgetni.
2015. dec. 6. 16:44
 2/10 A kérdező kommentje:

elvileg azért nem csinálja, mert "fáj a nyaka".*

Ha arra gondolok, mikor 1,5 évvel ezelőtt csinálta, vissza tudok gondolni arra az érzésre, ahogy teljesen végig nyalta lassan az egészet, bármikor beindulok tőle.

2015. dec. 6. 16:45
 3/10 RRR ***** válasza:

beszéljetek..nem ciki

franciázzatok

4/10 anonim ***** válasza:
Szoktál vele beszélni arról, hogy mennyire jó volt neked?
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, de hogyan hozzam fel a témát?
2015. dec. 6. 16:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, már mondtam neki párszor, de mostanában nem.
2015. dec. 6. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan hozzad fel? Öt év után ez még kérdés?

Hűha! Szerintem nektek sokkal többet kellen beszélgetnetek (is) a mostaninál! És megérzésem szerint másról is, nem csak a nyalásról!

2015. dec. 6. 17:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen mond meg neki hogy sajnálod higy má nem nyal. És higy hagyja a lüke nyakfájós kritikát, mondja meg mi a gond, miért nem csinálja.

Bármikor felhozgatod a témát. 5 év után ennek nem szabadna problémt jelentenie.

2015. dec. 6. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Esetemben, el nem tudok képzelni egy aktust, hogy ne nyalnám ki, ne kényeztetném a párom orálisan.

Cudar egy dolog ez, ha már kérlelni kell valakit erre, ő pedig nyakfájásra hivatkozik.

Guggolj az arcába, miután kényelmesen elhelyezkedett. :D

2015. dec. 6. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Én minden viszonzás nélkül kinyallak. Az ajánlatom még él, írj ha meg akarod adni az esélyt.
2015. dec. 6. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!