Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vegyem rá barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá barátomat, hogy kicsivel többet költsön rám?

Figyelt kérdés
Lepjen meg néha valami ajándékkal meg ilyesmi.. Nem vagyok pénzéhes, de olyan jól esne, ha különlegesnek érezhetném magam mellette. :)

2015. márc. 17. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És attól érzed magad különlegesnek, ha többet költ rád. Értem. Istenem, a mai nőkkel (lányokkal) tényleg komoly gond van.
2015. márc. 17. 22:05
 2/13 anonim ***** válasza:
És azzal éreznéd különlegesnek, ha költene rád?
2015. márc. 17. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
A szeretete és a megbecsülése nem elég? Különlegesnek csak pénzen megvehető dolgoktól érzed magad? Hát, te lássad.
2015. márc. 17. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
vigyázat, provokáló kérdés
 5/13 A kérdező kommentje:
Kitartottam mellette, pedig sokszor fájdalmat okozott,, csak gondoltam egyszer érezzem, hogy számítok
 6/13 RRR ***** válasza:
100%
és te ,szoktál ilyet vele?
2015. márc. 17. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
lenyalhatod a joghurt fóliát :) és máris különlegesnek érezhetnéd magad
2015. márc. 17. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A szeretetet pénzben méri a Kérdező

Egy dózis szeretet mennyibe kerül?

2015. márc. 17. 22:12
 9/13 Jázi :) ***** válasza:

Én kicsit megértem, ha tényleg soha semmivel nem lepi meg. Jól tud esni egy kis figyelmesség, ami lehet csak egy Balaton szeret is :)

Én is nagy büszkeséget éreztem,hogy három évig minden hónapra jutott egy szál rózsa :)

2015. márc. 17. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Mindennek van oka.

Amennyire te érzed kevésnek, pont annyira érez téged is kevésnek.

Kevés vagy nem jó minőségű szex, kevés az a figyelnesség, kedveskedés a részedről, ami neki fontos.

Az élt, de főleg egy párkapcsolat adok kapok játék.

Hasonló van nálunk is, csak én a másik oldalon vagyok.

Minden olyan dologba segítek neki ami számára kedves, és még is azt kapom, hogy soha semmit nem csinálok.

De ha rákérdezne valaki, hogy ő mit adott nekem ami számomra kedves, őőő... nem igazán tudna mit mondani, maximum annyit, hogy te csak arra tudsz gondolni... Na ja...

Ember fia noem várhat el visszafele semmit.

Valami hasonló lehet nálatok is.

2015. márc. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!