Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá barátomat, hogy kicsivel többet költsön rám?
Figyelt kérdés
Lepjen meg néha valami ajándékkal meg ilyesmi.. Nem vagyok pénzéhes, de olyan jól esne, ha különlegesnek érezhetném magam mellette. :)2015. márc. 17. 22:04
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Utolsó, nagyon megmaradtak bennem a szavaid.. nagyon köszönöm, hogy írtál.. az az igazság, hogy mindig is kedves volt velem, csak a hazugságain, meg titkolózásain, amik később kiderültek nem tudtam túltenni magam.. :/ már nem tudtam semmi kedveset mondani neki. pedig sok erőfeszítést tett.. volt szakítás téma meg ilyenek. aztán most együtt vagyunk, de eltűnt az odafigyelés és ez nagyon rosszul esik. Én nem tudok megbízni, pedig nagyon szeretnék, ezért visszafojtom az érzéseimet. Pedig ő sokat próbálkozott, de feladta.. viszont azt hiszem még javíthatunk ezen :) Megpróbálok én is megtenni érte bármit, hogy minden olyan legyen mint volt azelőtt. :)
2015. márc. 17. 22:51
12/13 anonim válasza:
Sosem lesz olyan, mint azelőtt
13/13 A kérdező kommentje:
:( sokáig én is így voltam. elakartam felejteni, pedig szerettem, de nem tudtam hogy hogy jöhetne helyre. de most ő is tényleg helyre akarja hozni. legalábbis ezt állítja. nem tud elengedni ő se, meg én se őt. ennek nem így kell lenni. :(
2015. márc. 17. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!