Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nagyon keres a férfi, azt minek vegyem?
Figyelt kérdés
Viszont mikor találkozunk,akkor nagyon boldog és mondta is,hogy érez irántam valamit.
Friss a dolog,1 hónapos,és 39 éves.
Hihetek neki,hogy fontos vagyok neki?
Mert mikor együtt vagyunk,akkor szinte a tenyerén hordoz,tervez,de amikor nem találkozunk,alig keres.
2015. júl. 28. 19:56
1/9 anonim válasza:
Arra az időre mindenkit a tenyerükön hordanak, amíg beakasztják a lompost...
3/9 A kérdező kommentje:
32
2015. júl. 28. 20:00
4/9 anonim válasza:
Az embernek dolgozni is kell, főzni mosni magára, enni, inni, kikapcsolódni...szopás, mi?!
Minek örülnél, a napi hány óra veled foglalkozásnak a 24 ből?
5/9 Nem mondod :D válasza:
Ha nem keres, akkor valószínűleg nem érdekled eléggé :) Tapasztalat :) Én 23 s a srác 29 :) S ugyanez volt.
6/9 anonim válasza:
Érdeklődés hiánya lépett fel. Ha nagyon akarna, akkor keresne a találkozókon kívül is (akár egy kevés időre, nem kell órákat beszélgetni), de látod, nem teszi...
7/9 anonim válasza:
Szerintem emberfüggő. Az is baj, ha valaki keres benneteket, az is baj, ha nem (tisztelet a kivételnek). Nem kell mindig egymás nyakán lógni, és hát nem tudom, te milyen visszajelzéseket adtál neki, te mennyire keresed őt, jó esetben mindkét fél érdeklődik a másik iránt.
8/9 anonim válasza:
Fontos vagy neki, de mégsem annyira, hogy keresni akarjon amikor nem vagytok együtt.
De nem kell parázni, csak maradj önmagad, és a legfontosabb legyél nyugodt. :) Előbb utóbb eljön az az idő is, amikor keresni fog.
Viszont szerintem te addig ne keresd, adj időt, hogy hiányozhass neki.
9/9 anonim válasza:
Nem érdekled eléggé, különben keresne. Sajna ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!