Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti inkább néger, vagy ázsiai (kínai/japán) csajjal, nővel szexelnétek?
Figyelt kérdés
És hány évessel?
A korotokat is írjátok, előre is köszi!
2015. dec. 6. 01:35
21/30 anonim válasza:
a sorrend nekem is megfelel.de azért számit a kinézet.
hányévessel? amikortól lehet.és addig amig jólnézki.
a saját korom pedig fekete...20
23/30 anonim válasza:
Azsiai csak thai johet szoba,es inkabb felver neger mint beyonce
24/30 anonim válasza:
leginkább egy nagy feneku latina 30ast szeretnék :)
25/30 anonim válasza:
fekete 18-40 ig. kivéve Naomi Campbell,és Tyra Banks ők 40+ osak de huznám öket.
26/30 Scav válasza:
Vékony japán, visítós megvolt. Imádtam :D A kínai kicsit más, de hasonló lehet, azt is szeretném. Négerből csak a vékonyabbak jönnének be :D
32F
27/30 anonim válasza:
a néger puniknak bacott furcsa szaguk van amikor nedvesek... én majdnem elokádtam magam amikor egyet ki akartam nyalni.... valami intenziv mashoz nemhasonlito szag ami taszit de nagyon.....
28/30 anonim válasza:
Nekem a négerek jobban bejönnek mint az ázsiaiak.
29/30 anonim válasza:
ázsiaival és azon belül koreaiakkal, 18-35 közt
30/30 anonim válasza:
A n.ggert s.ggbe kutyába,hogy tudja hol a helye.A japán, Fülöp szigetekit bármikor,kínait nem azok büdössek,kínai papucs szaguk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!