Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti inkább néger, vagy ázsiai (kínai/japán) csajjal, nővel szexelnétek?
Figyelt kérdés
És hány évessel?
A korotokat is írjátok, előre is köszi!
2015. dec. 6. 01:35
11/30 anonim válasza:
Ázsiai. JAPÁN! ^_^
Bennszülött fekák nem érdekelnek...
12/30 anonim válasza:
Félvérrel mint Beyoncé Knowles. De amúgy japán nőkkel, kegyetlenül perverzek, kifacsarnak nagyon.
13/30 A kérdező kommentje:
Ja, Beyoncé tényleg egy istennő... Köszi az eddigi válaszokat, még jöhetnek, de a rasszizmust ha kérhetem a továbbiakban hanyagoljuk... Köszi!
2015. dec. 6. 14:27
14/30 anonim válasza:
Én egy Fülöp-szigeteki lánnyal, egy brazil szambatáncosnővel és egy 30-as cseh pincérnővel így négyesben elbíbelődnék egész nap, aztán akár meg is halhatok:)
15/30 anonim válasza:
Ázsia,japán vagy kínai főleg.
30/F
16/30 Joe.38 válasza:
Ni..gg..errel soha ! Japàn az igen. Ha fiatal akkor meg főleg.
17/30 anonim válasza:
Én a négert választanám! :P Idegesítő fejük van az ázsiaiaknak. Mint valami sugárfertőzöttek. A néger pedig mindig is vonzott. 23F
18/30 anonim válasza:
mind 3al. de ha csak 1et lehet választani akkor néger.
16-amedig tetszik, lehet akár 50is.
én 30.
19/30 anonim válasza:
Ti inkább néger, vagy ázsiai (kínai/japán) csajjal, nővel szexelnétek?
Igen. Így, ebben a sorrendben meg is felelne. :-))
20/30 Scav válasza:
Kis törékeny japcsi vinnyogógéppel :D 18-tól kb. 35-ig Attól függ, mennyire fiatalos a kinézet :D
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!