Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol keressek laza kapcsolatot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek laza kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Túl sokat dolgozom mostanában heti 6 nap 10-12 órát és nagyon szeretnék laza barátság extrákkal kapcsolatot. Neten hol lehet találni?

23/F

2015. dec. 3. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha napi 12-őzik, akkor a maradék egy napon lehet, hogy pihenne, vagy már nincs kedve semmihez. Tehát ezt is nézni kéne a mesternek.
2015. dec. 4. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:

A mester egy balfék :D

Nekem is ez a gondom, mondjuk én a gyk-ról még nem találtam, de a facebookról igen. Nem is értem, hogy online miért gáz csajozni, amikor millió dolgot már online intéznek az emberek. Csak nem kell letüdőzni ha valaki nemet mond, mert neki "rendes kapcsi kell". Vannak csajok akik szintén barátság extrákkal dologra vágynak.

2015. dec. 4. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!