Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tetszik nekem a mellem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik nekem a mellem, így a páromnak sem mutatom meg soha világosban, mert félek, hogy neki sem fog tetszeni. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
85/C-s a mellem de lóg egy kicsit és nem szép a véleményem szerint.. 19/L
2015. dec. 2. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha szakit veled ilyen jellegű dolog miatt az azért lessz mert takargatod ez jobban zavarja a pasikat.

Nem a melleid formája miatt van veled,ha ezért elhagyna jobb is.

Amúgy meg ahogy írták lehet neked nem ,de neki tetszeni fog. :)

Nekem is hasonló és nem tetszik,de a párom szereti. Meg eddig nem volt panasz. (persze lehet csak nem mondták :D )

Ugyhogy lazula el és ne légy gátlásos.

2015. dec. 3. 00:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én már rég kivágtalak volna.
2015. dec. 3. 03:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Jók a melleid, csak hlye vagy
2015. dec. 3. 12:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi baj nincs vele, csak túlreagálod. Neki így is tetszeni fog, de ha gondolod, küldhetsz képet és elmondom a véleményem.
2015. dec. 9. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!