Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik nekem a mellem, így a páromnak sem mutatom meg soha világosban, mert félek, hogy neki sem fog tetszeni. Mit tudnék tenni?
Szerintem helytelen a gondolkodásmódod... persze, frusztráló számodra de a sötétben már fogta... érezte satöbbi... így van fogalma arról, hogy milyenek is a melleid... Ha szeret úgyis el fogja fogadni és attól mert neked nem tetszik nem jelenti azt, hogy ő nem pont ennek a rajongója...
Végül pedig szerintem magadat is könnyebben eltudnád fogadni, ha látod, hogy más is elfogadja és tetszik is neki.
Ne parázzd túl a dolgot.
Szinte biztos vagyok benne, hogy neki tetszene a cicid. Sőt, olyan érzésem van, hogy csak te gondolod, hogy rossz.
De ezen segíthetne a barátod. Ha megmutatod neki és pozitív véleményt kapsz tőle (azt fogsz) akkor kicsit több lesz az önbizalmad is. Én ezt javaslom :)
tetszik neki,ő se hülye
el tudja képzelni
engedd neki,hogy a cicidet is szeresse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!