Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg mindegy? Lyuk-lyuk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel azt hittem, több van köztünk, mint barátság, de úgy látszik nagyot tévedtem. Észrevettem, hogy rejteget a családja elől, csak akkor mehetek hozzájuk, ha senki nincs otthon, és le kell lépnem mielőtt hazaérne valaki. Az utcán is állandóan körbe-körbe tekintget, mintha azt lesné, hogy nem-e lát ismerősöket, akik netán meglátnak vele. Rákérdeztem, hogy bejövök-e neki egyáltalán, és azt mondta, hogy nem igazán. Csak azt nem értem, akkor miért fekszik le velem. Tényleg ennyire mindegy nektek fiúk?2015. dec. 2. 10:52
1/33 anonim válasza:
A szex jo veled, de ugy baratnokent nem vallalna fel. Van ilyen.
3/33 anonim válasza:
Nem mindnek. De elég soknak igen. Ne hagyd már magad ennyire megalázni, az ilyen férget nézd levegőnek, építsd le qrwa gyorsan. Én is azt tettem, amint világossá vált, mi a fa$z van...
4/33 anonim válasza:
nálam nem! de biztos vannak olyan férfiak is!
5/33 anonim válasza:
Sajnos van ilyen. Ha nincs lo jo a szamar is alapon vagy neki.
6/33 anonim válasza:
Ez annyira szomorú, sajnálom.
Ez a srác elég bunkó, nem tudom, hogy tudod ezt a helyzetet kezelni..
7/33 A kérdező kommentje:
Hát elég nehéz, mert én beleszerettem. Állandóan sírok meg szarul érzem magam miatta.
2015. dec. 2. 11:01
8/33 anonim válasza:
Azt nem állítom, hogy teljesen mindegy nekik, de azért a férfiak jóval alacsonyabbra tudják tenni a mércéjüket, ha ki vannak éhezve a szexre...
9/33 anonim válasza:
Ekkora szemetet. Próbáld elfelejteni gyorsan :)
10/33 anonim válasza:
Ezek után még te sírsz utána? Nem érzed magad megalázva? Ő úgy is otthagy ha talál olyan valakit aki bejön neki.
Egyébként ne általánosíts, nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!