Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pici a péniszem, és hamar elmegyek :/ ilyen kombóval lehet valaha tartós kapcsolatom? Lányok? 29/f
Valamelyik nőnek nagy a 15 ???
Hát, nekem 17-18 között van (hülye vonalzó múanyagból van, fogalmam sincs így mikor a melegtől kitágul, mi a helyes...). MOndjuk 17.
Így se tudjá bevenni felénél tovább soha szopáskor.
Análnál egyharmadánál már nyüszít a lány...
Mindig azt hittem kicsi, de senki sem tud kielégíteni, ez sem túl jó, hidd el !
19/F
Millio fele keppen ki lehet elegiteni egy not.. ha szeret, akkor megtalaljatok a kozos nevezot.
Nekem is volt olyan pasim, akivel sosem tudtam elelvezni mert kicsi neki es pillanatok alatt elsul. Megis szerettem es nem emiatt lett vege...
persze h lehet! aszex resze egy kapcsolatnak, de vegso soron nem azon mulik, hanem inkabb az ember szemelyisegen !
a szexen meg lehet segiteni! ha szereted az oralis szexet !
mar az, h azt irtad, h TARTOS kapcsolatot akarsz latszik, h valoszinuleg egy normalis srac vagy. normalis lanyok kozott kell mozognod, akik eszreveszik a belso ertekeidet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!