Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pici a péniszem, és hamar elmegyek :/ ilyen kombóval lehet valaha tartós kapcsolatom? Lányok? 29/f
Szerintem ne problémázz a méreten. Nem kórosan kis méretű, és van, aki nem is szereti a nagyot, mert pl fáj neki.
Viszont el kell engedjed ezt az aggódást. Lehet, azért mész el korán, mert nem is mersz lányokkal ismerkedni, és ha mégis, addigra már nagyon ki vagy éhezve.
Rutinos pasikkal is van, hogy 2 perc után elmegy, mert mondjuk beleéli magát az előjátékba és már rég találkozott a barátnőjével. Nem is különösebben baj, ha utána nem fordítasz hátat a lánynak, hanem ölelgeted még egy kicsit, egyrészt ki tudod elégíteni, másrészt lehet, feláll megint és akkor mehet egy hosszabb kör.
Ne csak egy aktusnak vedd a szeretkezést, hanem egy időnek, amit együtt el tudtok tölteni, plusz lehet olyan is, amikor nincs szex, csak összebújtok (pl nincs idő, vagy menstruál a lány, vagy épp csak megölelitek egymást a konyhában vagy mittudomén), mert ha hozzá vagy szokva a lány közelségéhez, akkor nem fogod elveszteni a fejed a legkisebb ingertől.
Ez egyáltalán nem egy fix dolog, hogy ki mennyi idő alatt megy el. Lánynál sem és fiúnál sem.
Nekem 15 centi. Barátnőmmel mikor először lefeküdtünk (túl van egy babán és másfél év szexmentes időszakon), sziszegett össze vissza hogy fáj, túl nagy. Pedig óvatosan tettem be, rengeteg síkosítóval. Szóval... a méret nem minden.
Azóta szerencsére megszokta, de az első pár alkalommal nagyon szar volt hogy fáj neki :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!