Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon pici a péniszem, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon pici a péniszem, és hamar elmegyek :/ ilyen kombóval lehet valaha tartós kapcsolatom? Lányok? 29/f

Figyelt kérdés

2015. dec. 1. 22:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
91%
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni :-)
2015. dec. 2. 17:37
 12/62 anonim ***** válasza:
45%
Milyen a kocsid? Attól os függ
2015. dec. 3. 02:40
 13/62 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted egy párkapcsolat ezen múlik? Van szád, ujjad. És t e e z v a g y . Ennyi. Ekkora pénisszel, ennyi idővel. Ha nem fogad el így, akkor másban sem fog elfogadni. Hagyd a fenébe. 31f
2015. dec. 4. 22:23
 14/62 anonim ***** válasza:
11%
Nekem is küldenél róla képet?
2015. dec. 5. 01:27
 15/62 A kérdező kommentje:
küldtem, amúgy igen ezen is múlik egy kapcsolat, külömben nem hagytak volna el már annyian emiatt. olyan is volt aki kinevetett emiatt, meg aki azt mondta hogy te jó ég ez nagyon pici. hiába nyalok jól, meg ujjazok, a lányoknak ez általában nem elég, ezért kérdeztem hogy van-e egyáltalán esélyem rá, létezik-e olyan nő, aki elég türelmes hogy gyakoroljak rajta, és kitart mellettem ha nem is mindig sikerül kielégíteni a farkammal.
2015. dec. 5. 12:57
 16/62 anonim ***** válasza:
61%

Aki igazán szeretni fog azzal majd gyakorolhatsz eleget,mert nyilván nem a péniszedet fogja megszeretni..nincs azzal semmi baj..nem minden nőnek kell a nagy..

De küldj nyugodtan képet.

2015. dec. 11. 22:50
 17/62 anonim ***** válasza:
94%

Nekem volt kis farokkal tapasztalatom és nem volt vele semmi gond. Hamar elmész azt lehet tanúlni picit elhúzni. Jöhet nekem is kép.

20L

2016. jan. 12. 21:04
 18/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is van esély a kapcsolatra, mert az időtartam fejleszthető, persze ehhez az is fontos, hogy te is akard. Volt olyan barátom aki max 5 percet bírta és köszönte szépen öltözött fel s kész, de ha te mutatsz hajlandóságot a "tanulásra, fejlődésre" akkor lesz olyan lány, aki megadja a lehetőséget. A méreten meg ne edd magad, mert nagyobb úgysem lesz, és ezzel a nő kedvét is elveszed ha azt látja hogy határozatlan vagy és szégyelled amid van. Legyél egy állat és akkor a kutya sem fog ezen fennakadni ! Hajrá, kép meg nekem is jöhet.
2016. jan. 12. 21:11
 19/62 anonim ***** válasza:
57%
jöhet a kép
2016. jan. 12. 21:12
 20/62 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megfelelne, csak tudd jól használni. Van, akinek 20 centis van, de nem tud mit kezdeni vele. Akkor azzal megint mit ér az ember?

A technika a lényeg, szerintem. Nekem semmi bajom nem lenne vele. :)

2016. jan. 12. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!