Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/24 anonim válasza:
Egy a lényeg (legalábbis nekem, meg szerintem még egy pár embernek): mennél nagyobb annál jobb :D szeretek megfulladni két nagy csöcs között :D
22/24 anonim válasza:
Lány vagyok
Nagyon kicsi a mellem, de van
En szerintem a pasiknal nincs olyan h csak a nagy, csak a kicsi
Mikor mi
A vékony lányon nem kell elítélni ha kicsi, a súlyosabb lánynak meg az áll jol ha minimum B
Ha nem csak 2 bimbó vagy olyan h köldök van közte akkor nem lesz ellenvetés
23/24 anonim válasza:
Nem szeretik? Biztos van olyan, de elenyésző számban! Én is nagy mell párti vagyok persze fontos leszögezni nem mindegy az a nagy mell milyen! Mert tényleg ami a földre lelóg az nem túl vonzó, de sok olyan nagy mell van ami még a kicsiknél is feszesebb szóval énnekem azok nagyon tetszenek! Persze a kis mellek is jók, de mondjuk ha két csaj totál megegyezik mindenben (külsőben, belsőben), de az egyiknek a melle nagyobb akkor azt választom! De ez nagyon szélsőséges példa. A szerelem viszont nem sokban függ a mellmérettől.
24/24 anonim válasza:
#22: az én esetemben majdhogynem teljesen igazad van - volt már ilyen is, olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!