Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/24 anonim válasza:
De szeretjük a nagyot is.
Bár inkább formás legyen, a méret az mindegy. Kicsi, nagy, jöhet mind. :)
4/24 anonim válasza:
Most biztos jön egy ilyen:
"Nagy mellem van, de egy pasi mégse akart megdugni"
Ugyan, lehet hogy nem tetszel neki, vagy ha azt mondta hogy nem tetszik a melled, akkor lehet a formájára értette...
Mik ezek a random következtetések?
Bár én se szeretem kifejezetten a nagy melleket, de ha egy lánynak az van, aki tetszik, akkor ezt nem fogom neki mondani: ) és valszeg rajta tetszene az is.
5/24 anonim válasza:
Én szeretem a nagyot is ( ha nem azért nagy mert duci a csaj). Fontosabb hogy formás, feszes legyen.
6/24 anonim válasza:
Ha nem vagyok indiszkrét, mekkora mellet "nem szeretünk"?
7/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vagytok vele Ti, de Én konkrétan lekakkantom, hogy mekkora a csaj melle.... a formásság és a feszesség a lényeg :)
8/24 anonim válasza:
En vagyok itt a nagy mell imádok hivatalos klubjának az elnöke, s kijelenthetem, en meg állom a sarat! :D
9/24 anonim válasza:
Eddig az enyémért odáig volt mindenki. :D
10/24 anonim válasza:
Nem a nagy mellet nem szeretjük hanem azt ha a nagymellhez egy nagy diszno csaj tartozik! Ha még egy formas kis husis csajnal van az siman jo sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!