Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/24 opened paradise válasza:
Akkor én leszbi vagyok.
13/24 anonim válasza:
Mert neked nagy melled van. Ha kis melled lenne, azt kérdeznéd, hogy a mai pasik miért nem szeretik a kis mellet.
14/24 anonim válasza:
Csak a nagy,természetes mellek vonzanak igazán.Nem tudom honnan vetted ezt a butaságot?
15/24 anonim válasza:
Szerintem még mindig többségben vagyunk olyan férfiak akik vagy csak a nagy melleket szeretik (szilikont ne vegyük számításba), vagy a kicsit se utasítjuk el, de a nagyot sokkal sokkal jobban szeretjük. Mármint ez a két halmaz együttesen jóval nagyobb azoknál, akik nem szeretik a nagy melleket (egyáltalán az nóórmáális?? :D). Én személy szerint az első csoportba tartozom, csak és kizárólag a nagy természetes melleket szeretem, sőt imádom!
17/24 anonim válasza:
A természetes nagy melleket mindig is imádtuk mi férfiak, legalábbis a túlnyomó többség. Különben minek találták volna fel a mellnagyobbítást. Viszont a szilikon mellekről már erősen megoszlanak a vélemények. Szerintem is az az esetek 90%-ban nem néz ki jól. És nem azért mert túl nagyok (olyan szerintem természetesből nincs:D) hanem mert nem olyan a formájuk, a fogásuk, mint az igazi melleknek. Többnyire. Bőr alá betömött kemény labdák, semmi közük a mellekhez. Elvétve akadnak kivételek.
18/24 anonim válasza:
ahogy olvasom itt a válaszokat, egyre inkább ez a kis zeneszám jutott eszembe:
20/24 anonim válasza:
a bokáig logót nem,de a szép nagy feszest azt igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!