Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért szeretik a mellet? :D (akár nagy akár kicsi)
Nem mindenki van oda érte :D
A kis mell aranyos, bár még sose állt a farkam mell látványa miatt. És mágnesnek se éreztem, hogy oda akarnék nyúlni.
Ellenben a seggel, amit néha nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne bámuljam, vagy hogy ne érjek hozzá :D
Hát erre nehéz válaszolni..
Mert jól néz ki, szép, puha.. lehet vele játszadozni, nyalogatni. Legtöbb esetben ezt a lányok is évezik. Talán valami ilyesmi ;)
Hát én nem csak azt szeretem,szeretem a feneket is.
Na az egész női test csodásan szép,nem tudok betelni vele.Talán azért,mert a mellek és a formás popsi a nőiség jellemzői.És aki hetero,az ugyebár nőt akar.De lehet egyéb okai is vannak...
Mert nekünk olyan nincs, mert szép, mert kivánatos, mert jó simogatni, puszilgatni, stb!
F.
Ez elsősorban tanult dolog, és a mi kultúrkörünkre jellemző (fehér emberek)
Törzsi népeknél (például Afrikában) a női mellhez nem társulnak erotikus gondolatok. Ezért sem szégyellik a nők a melleiket. De távoli, kulturáltabb népeknél sincs akkora jelentősége a női melleknek. Egy japán férfi számára a nő nyaka sokkal erotikusabb testrész, mint a mellei.
Szóval ami nekünk nagyon egyértelműnek tűnik, az nem igaz az egész világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!