Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt gyakorin a fiúk/férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin a fiúk/férfiak tényleg azt preferálják, ha egy nő dagadt?

Figyelt kérdés

A válaszokban általában ezt olvasom. Számomra elképesztő, hogy az emberek nagy része inkább választja őt: [link] mint őt: [link]

Tudom, hogy a dagadt relatív, meg belső tulajdonságok, blabla. De, ha ránézünk a két képre, látszik, hogy ki az egészséges, és ki az aki már valószínű 1 km-t se tudna lefutni. Ez miért előnyös? Tényleg nem kéne sok annak a dagi lánynak, hogy igazi bombanő legyen, max 1 év sport.

2015. nov. 28. 15:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
nem, itt gyakorin a férfiak azt preferálják ha a nőnek puncija van. tökmidnegy hogy néz ki, a lényeg hogy dughassank, így láttam én már a gyakorin undorítóan és egészségtelen kövér lányokat szétdícsérve, hogy "gyönyörű vagy, semmi baj nincs az alakoddal stb". az egész csak arról szól hogy itt az oldalon levő férfiak 90%a gyökér és itt próbál béna módszerekkel és nyalással puncihoz jutni
2015. nov. 28. 16:19
 22/28 anonim ***** válasza:
53%
Tévedsz, mert pont hogy az ilyesmi alak az egészséges, mondjuk egy picit nagyobb hassal. A modellalkat viszont legalább olyan egészségtelen, mint a (valóban) kövér alak.
2015. nov. 28. 16:23
 23/28 anonim ***** válasza:

#21 Itt ennél a kérdésnél hol voltak linkelve undorító nők?

Nézd már meg ezt mielőtt hülyeségeket beszélsz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

2015. nov. 28. 16:24
 24/28 anonim ***** válasza:
100 kilósan is tudtam több km futni egyhuzamba míg a hátammögött lihegő 50kg-s csajszik meg már a vérüket is kiizzadták....tessék felfogni hogy mindenkinek más tetszik.Egyébként meg mind a kettő csajszi iszonyúan dögös,nem is tudnék választani.
2015. nov. 28. 18:25
 25/28 anonim ***** válasza:
egyértelműen az elsőt választanám
2015. nov. 28. 19:38
 26/28 anonim ***** válasza:
igen, a vágósúlyban lévő kocákat szeretjük, figyelj ide, bárhová hajthatsz bele pinát, és ha elmentél akkor el is alhatsz rajta... nem kell ágyat se venni! persze az etetésére a gatyád is rámegy :(
2015. nov. 28. 20:26
 27/28 anonim ***** válasza:

A kövér csak még egész jól néz ki ahhoz képest, hogy kövér, szóval valahol szexi meg formás... Azzal egyetértek, hogy egészségesebb lenne karcsúbban s nekem élből nem tetszenek a kövérek (látom, hogy ha szexi, de... nem jön be nekem), persze ez csak az én ízlésem.

Szóval, szerintem is egészségesebb lenne karcsúbban, DE nem biztos, hogy kevésbé egészséges, mint egy vékonyabb. Azt sem látom rajta, hogy ne tudna futni vagy hogy az miért fontos. Én utálok futni, valami légzéstechnika kellene hozzá, ami nekem nincs, úszásban is béna vagyok, bár azt szeretem :) Viszont teljesítménytúrázni hegyen megy (OK, csak 30 km séta a természetben saját tempómban, de van, aki a tizedére sem képes valamiért) s ebben nem sokat számít, hogy volt-e rajtam 25 kiló plusz.

Nekem egyébként a valaki által linkelt izmos csaj jön be :)

1 év sporttól lehet, hogy erősebb lenne a kövérebb nő (persze lehet, hogy most is izmos, csak ugye takarja a háj. s vannak feszes kövérek is, nemcsak rengő hájúak), de a fogyáshoz nem biztos, hogy elég lenne neki. Nem mindenki fogy könnyen, mozgás és jó étrend ide vagy oda. Jó, ha egészséges, akkor megoldható, de lehet, hogy az számára extrém önsanyargatás és éhezés lenne. Nem védeni akarom, nyilván saját döntése, hogy ő ilyen, bizonyára tehetne ellene, de nem feltétlenül olyan egyszerű, hogy sportol valamit egy évig és kész.

2015. nov. 28. 23:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj egyik képpel sem, van sokkal teltebbb nők is..
2015. nov. 30. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!