Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt lányt dugnék, ez beteges?
Figyelt kérdés
Régóta filózok, hogy szeretnék megdugni egy dagi lányt. Sokan mondják, hogy a dagi lányok jobban szopnak, meg jobb érzés is dugni őket. És már ki akarom próbálni. Mondjuk partner nincs hozzá sajnos, de jó lenne ha találnék. Szóval ez gáz?2015. nov. 17. 16:14
1/18 anonim válasza:
Nem gáz, én is szexelnék dagadt lánnyal, de nekem bejönnek nagyon.
30F
3/18 anonim válasza:
szánalmasak a burkoltan (dugó)társkereső kérdések.
4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem te vagy a szánalmas, hogy idejössz okoskodni. :) Csak leírtam, hogy ez a vágyam. És igen, örülnék, ha valaki jelentkezne, de erre ment a kérdés. Agyas.
2015. nov. 17. 16:20
5/18 anonim válasza:
Mi számít dagadtnak? Mondjuk 165 cm és 62 kg?
6/18 anonim válasza:
Én is régóta szeretnék egy igazán dagi lányt, de mindig elutasítanak, mert én szép karcsú vagyok :-(
7/18 anonim válasza:
165cm 62kg az neked hol dagadt?
Még ducinak se mondanám...
8/18 Vicuska87 válasza:
MInden férfinak más és más az ízlése... de talán legyél finomabb kifejezéssel, molett, telt stb...
9/18 anonim válasza:
Tiszteld embertársaid. Hosszútávon,hidd meg,hasznodra válik.
10/18 anonim válasza:
Az akarat hasznos. A cél értékelése semmis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!