Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sokakat hogy dagadt létemre sikeresen csajozok?
gondolom irigyek rád, mert neked van sikered, nekik meg nincs...vagy többre tartják magukat nálad, mert ők "nem dagadtak"...
22F
# 2
Nekem azért kicsit szőrösebb a tokám. Na, nem olyan szexin mint a Molnár Krisztiáné, meg a farkam se olyan kicsi, de a célnak megfelel:)
Nem inkább 186 cm vagy?:)
Amúgy meg irigykednek,hogy sikeres és boldog vagy. Nekik meg unalmas a kis életük, olyan világban élnek,ahol cssak a külső számít..
# 6
Legalább jobban pattognak rajtam:D
Továbbá az ő szemszögükből is praktikus ez az állapot. Köztudott, az igazi úriember megengedi, hogy a cipőjére térdeljenek. Ám kevesen mondhatják el, hogy a hölgyeket az esőtől is óvni tudják hasukkal, amikor öv szinten bólogatnak;)
ha termeted ellenére bírsz mozogni az ágyban (van ilyen tudom férfi és nőnél is - hogy nagydarab mégis jobban mozog mint egy soványka) akkor ne foglalkozz senki véleményével csajozz,d*gj, tedd a dolgot élvezd az életet.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!