Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin a fiúk/férfiak tényleg azt preferálják, ha egy nő dagadt?
A válaszokban általában ezt olvasom. Számomra elképesztő, hogy az emberek nagy része inkább választja őt: [link] mint őt: [link]
Tudom, hogy a dagadt relatív, meg belső tulajdonságok, blabla. De, ha ránézünk a két képre, látszik, hogy ki az egészséges, és ki az aki már valószínű 1 km-t se tudna lefutni. Ez miért előnyös? Tényleg nem kéne sok annak a dagi lánynak, hogy igazi bombanő legyen, max 1 év sport.
Akkor tegyük fel így a kérdést, mi az ami miatt az első képen lévő lány hátrányban kellene hogy legyen?
Onnantól hogy kezd veszíteni a nőiességéből a túlsúly miatt ott már probléma van. De nézz már rá könyörgöm, ő még szép, formás. :D
Hány kg/cm vagy? Ha már ezt kérdezted gondolom érintett vagy. :)
"Hány kg/cm vagy? Ha már ezt kérdezted gondolom érintett vagy. :)"
Nem igazán, férfi vagyok, csak érdekel mi jár mások fejében.
"Akkor tegyük fel így a kérdést, mi az ami miatt az első képen lévő lány hátrányban kellene hogy legyen? "
Nem azt mondom, hogy legyen hátrányban kollektíve. Igazából jó dolognak tartom, hogy ő is tetszik valakinek. Csak a miértet nem értem.
Nálam azért van hátrányban, mert látszik, hogy nem egészséges. És szerintem nem is szép, amikor valakinek így fel van fújva a segge, combja, stb. De ez már egyéni ízlés, erről felesleges vitázni. Viszont az tény, hogy ha valaki dagadt, az egészségtelen. Ha valaki mondjuk nagyon beteg, az sem szép. Egyszerűen, ha valaki egészségtelen az nem szép, ezt nem tudom polkorrektebben megfogalmazni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!