Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt gyakorin a fiúk/férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin a fiúk/férfiak tényleg azt preferálják, ha egy nő dagadt?

Figyelt kérdés

A válaszokban általában ezt olvasom. Számomra elképesztő, hogy az emberek nagy része inkább választja őt: [link] mint őt: [link]

Tudom, hogy a dagadt relatív, meg belső tulajdonságok, blabla. De, ha ránézünk a két képre, látszik, hogy ki az egészséges, és ki az aki már valószínű 1 km-t se tudna lefutni. Ez miért előnyös? Tényleg nem kéne sok annak a dagi lánynak, hogy igazi bombanő legyen, max 1 év sport.

2015. nov. 28. 15:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
Itt minden màshogy van mint a való életben...
2015. nov. 28. 15:27
 12/28 A kérdező kommentje:
Ha valakinek uncsi a téma, nem kötelező ám válaszolni.
2015. nov. 28. 15:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tegyük fel így a kérdést, mi az ami miatt az első képen lévő lány hátrányban kellene hogy legyen?

Onnantól hogy kezd veszíteni a nőiességéből a túlsúly miatt ott már probléma van. De nézz már rá könyörgöm, ő még szép, formás. :D

Hány kg/cm vagy? Ha már ezt kérdezted gondolom érintett vagy. :)

2015. nov. 28. 15:37
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
A legutolsó linken lévő nő csodálatos alakú. A husis nő sem rossz, kicsit molett. Ettől függetlenül én a vékonyabb nőt választanám, ha kéne.
2015. nov. 28. 15:42
 15/28 A kérdező kommentje:

"Hány kg/cm vagy? Ha már ezt kérdezted gondolom érintett vagy. :)"

Nem igazán, férfi vagyok, csak érdekel mi jár mások fejében.

2015. nov. 28. 15:43
 16/28 A kérdező kommentje:
Ne privizzetek. Főleg ne csajozni próbáljatok... :D
2015. nov. 28. 15:46
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hol dagadt ez a lány? Az egy dolog, hogy neked nem jön be, de a dagadttól nagyon messze van.
2015. nov. 28. 15:49
 18/28 A kérdező kommentje:

"Akkor tegyük fel így a kérdést, mi az ami miatt az első képen lévő lány hátrányban kellene hogy legyen? "

Nem azt mondom, hogy legyen hátrányban kollektíve. Igazából jó dolognak tartom, hogy ő is tetszik valakinek. Csak a miértet nem értem.

Nálam azért van hátrányban, mert látszik, hogy nem egészséges. És szerintem nem is szép, amikor valakinek így fel van fújva a segge, combja, stb. De ez már egyéni ízlés, erről felesleges vitázni. Viszont az tény, hogy ha valaki dagadt, az egészségtelen. Ha valaki mondjuk nagyon beteg, az sem szép. Egyszerűen, ha valaki egészségtelen az nem szép, ezt nem tudom polkorrektebben megfogalmazni :D

2015. nov. 28. 15:52
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a második ezerszer jobb no mint az első, de pl amit mar az egyik kommentelő linket, nekem az mar túl izmos. A párkapcsolatok belül legyek en izmos es ő formás, mint amilyen a második képen levő csaj volt. 30f
2015. nov. 28. 15:57
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
En szeltem ducibb lánnyal és meglepően jobb volt mint egy vékony lánnyal. Ezzel nem akarok sérteni senkit de akkor is. Bármikor ujra szexelnék ducibb lánnyal.
2015. nov. 28. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!